Image
KAO STRAŠILA Evo kako neke estradne zvijezde izgledaju bez šminke FOTO
 13.08.2012 

Iako one ne žele da ih javnost vidi nesređene, paparazzo fotografi su ipak uspjeli da zabilježe kako neke poznate pjevačice izgledaju bez imalo šminke. Pojedine EX-YU zvijezde su poput svetske starlete Kim Kardashian postavile same svoje fotografije bez šminke, pa je tako na profilima socijalne mreže svoje “pravo lice” prva pokazala hrvatska pjevačica Nina Badrić.

Iako one ne žele da ih javnost vidi nesređene, paparazzo fotografi su ipak uspjeli da zabilježe kako neke poznate pjevačice izgledaju bez imalo šminke.

Pojedine EX-YU zvijezde su poput svetske starlete Kim Kardashian postavile same svoje fotografije bez šminke, pa je tako na profilima socijalne mreže svoje “pravo lice” prva pokazala hrvatska pjevačica Nina Badrić. Kako je rekla, to je uradila da bi je fanovi i ljubitelji njenih nota vidjeli u pravom izdanju i da živi kao sve obične žene koje za sebe ponekad pomisle da imaju milion nedostataka.

Najdrastičnija razlika vidjela se na licu voditeljice RTS-a Olivere Kovačević, koju gledaoci ne bi prepoznali da je sretnu na ulici, naročito zbog njenog blijedog tena koji se pred kamerama ne vidi. Ništa bolje nisu prošle ni pjevačice Ana Nikolić, Dragana Mirković i Ana Kokić, čije su fotografije bez šminke i photoshopa šokirale javnost, jer, kako kažu ljudi na forumima, ne liče na sebe.

Ana, koja je poznata kao seks-simbol na estradi, na jutarnjim fotografijama djeluje otečeno. Isti slučaj je i sa Jelenom Karleušom, koja uglavnom u javnost pušta vrhunski digitalno obrađene fotografije.

Bez make-upa fotoaparati su uhvatili i pjevačice Lepu Brenu, Snežanu Đurišić i Vesnu Zmijanac, koje su prvi put tada promovisale svoje bore koje godinama vješto peglaju u photoshopu.

Slična sudbina zadesila je i Anu Bekutu, koja bi vjerovatno dala silne pare da je mogla da spriječi izlazak fotografija na kojima nije stigla ni da se očešlja. Šok i nevjerica nastali su i u komentarima javnosti nakon prikazivanja fotografija na kojima pjevačica Stoja jedva gleda koliko joj je natečeno lice dok još nije stavila silne kreme i šminku.

Izvor: Pressonline