Image
ACA LUKAS U ZETRI DIZAO TRI PRSTA? Fotografija koja se, iako nije autentična, munjevito širi Internetom
 16.12.2012 

Na e-mail portala Doznajemo.com stigla je ova fotografija za koju naš čitalac kaže da je sa sinoćnjeg koncerta Ace Lukasa u Zetri. Ipak, iako naši reporteri nisu bili na ovom događaju, provjerom samo utvrdili da je ipak snimljena ranije, na nekom drugom mjestu, no svakako je vrlo zanimljiva i budući da se slika već počela

Na e-mail portala Doznajemo.com stigla je ova fotografija za koju naš čitalac kaže da je sa sinoćnjeg koncerta Ace Lukasa u Zetri. Ipak, iako naši reporteri nisu bili na ovom događaju, provjerom samo utvrdili da je ipak snimljena ranije, na nekom drugom mjestu, no svakako je vrlo zanimljiva i budući da se slika već počela širiti po društvenim mrežama, pokazuje raspoloženje jednog dijela javnosti prema ovom muzičkom događaju – ali i “koreografiju” koju nesumnjivo koristi ovaj pjevač.

Fotografija je, kako smo utvrdili, prvo objavljena na Facebook grupi Zemlja Ljiljana.

Treba naravno kazati da činjenica kako je Lukas u Zetri ipak privukao najmanje 12.000 ljudi (on sam kaže da ih je bilo 16.000) govori da postoje i mnogi koji drugačije misle.

Zanimljivo je da Internetom kruže i slične fotografije po kojima su Sarajlije iz publike podizale tri prsta, a barem jedna od njih potiče kao navodni screenshot sa snimka koncerta kojeg je napravio Depo.

…(Doznajemo.com)