Image
FOTO Ovo je nova Hurem, nakon što je Meryem Uzerli završila na Psihijatriji
 29.05.2013 

Jedna od najpopularnijih turskih glumica Meryem Uzerli neće više tumačiti lik sultanije Hurem u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, na njeno mjesto dolazi Gülçin Santırcıoğlu. Nakon što je Merjem Uzerli zbog psihičkih problema i depresile napustila snimanja popularne serije, turski mediji navode da su producenti za njenu nasljednicu izabrali pjevačicu i glumicu Gülçin Santırcıoğlu (36). Ova vijest

Jedna od najpopularnijih turskih glumica Meryem Uzerli neće više tumačiti lik sultanije Hurem u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, na njeno mjesto dolazi Gülçin Santırcıoğlu.

Nakon što je Merjem Uzerli zbog psihičkih problema i depresile napustila snimanja popularne serije, turski mediji navode da su producenti za njenu nasljednicu izabrali pjevačicu i glumicu Gülçin Santırcıoğlu (36).

Ova vijest sigurno će rastužiti obožavaoce crvenokose Njemice! Naime, popularna Hurem je već neko vrijeme u depresiji, a turski mediji objavili su da je upravo ovo razlog njenog odlaska iz serije.

Meryem je u proteklih nekoliko mjeseci imala mnogo problema sa kilažom, a sada je zapala i u psihičke probleme. Od anonimne djevojke postala je najpoznatija turska glumica sa ogromnim honorarom, ali sa popularnošću su stigle i nevolje. Prvo se enormno ugojila, a zatim smršala do neprepoznatljivosti, da bi na kraju, nakon stote epizode rekla producentima da odustaje od snimanja i vraća se u Berlin.

Prijatelji kažu da je Uzerli dala mobilni telefon svom ocu, nikome se ne javlja, a u Njemačkoj boravi na jednoj klinici. Sa njom je i njen vjerenik Kan Ateš. Produkcija je bila šokirana njenom izjavom da više ne može da snima.

– Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin, rekla je prije samo nekoliko dana Hurem.

Iako se ova serija snima proteklih nekoliko godina i Meryem je postala zaštitni znak, te seriji donijela veliku popularnost, uloga će pripasti glumici Gülçin Santırcıoğlu. Naime, producenti su i ranije snimali seriju o turskom sultanu, ali nije imala ni izbliza veliku popularnost kao ova sa Halitom i Meryem. Sada će ova crvenokosa pjevačica i glumica koja neodoljivo podsjeća na Hurem imati glavnu žensku ulogu.

Gülçin Santırcıoğlu (36) je pjevačica i glumica, a svoju televizijsku karijeru započela je 2005. godine i od tada je glumila u pet filmova i nekoliko serija. Kako će se nova Hurem snaći u seriji, budući da je dosta starija od Meryem, ostaje da vidimo od septembra, kada nova sezona počinje da se prikazuje u našoj zemlji.

(Doznajemo.com/Telegraf)