Image
IZNENAĐENJE KO ULAZI NA “FARMU 5”: Ekrema neće biti, a priča o dolasku Johnnyja Štulića sve realnija!
 30.07.2013 

Ne prestaju priče o tome ko će biti učesnici petog izdanja realityja “Farma”. Na jesen bi, kako se očekuje, ovo trebao biti najgledaniji televizijski show realnosti, a mnoge že ražalostiti informacija po kojoj gotovo sigurno neće biti Ekrema Jevrića, navodno zbog nesporazuma sa suprugom Igbalom Zato je sve izvjesnije da bi se u showu mogao

Ne prestaju priče o tome ko će biti učesnici petog izdanja realityja “Farma”. Na jesen bi, kako se očekuje, ovo trebao biti najgledaniji televizijski show realnosti, a mnoge že ražalostiti informacija po kojoj gotovo sigurno neće biti Ekrema Jevrića, navodno zbog nesporazuma sa suprugom Igbalom

Zato je sve izvjesnije da bi se u showu mogao pojaviti legendarni pjevač grupe “Azra” Branimir Johnny Štulić i po nekima njegov senzacionalni povratak u javnost (na YouTube je objavio svoj album) nakon godina dobrovoljne izolacije svojevrsna je najava toga.

Producentima bi bilo važno da se pojavi Šutlić prije svega zbog toga što se “Farma” i slični rijalitiji u javnosti često prikazuju kao jeftina, bezvrijedna zabava za najšire mase, a sa Štulićevim dolaskom zasigurno bi bio privučen jedan dobar dio takozvane “urbane” i visokoobrazovane publike.

Beogradski Kurir, ipak, jučer je objavio ono što je manje-više izvjesno. Pozivajući se na vlastite izvore taj list tvrdi da su ugovore za petu sezonu popularnog showa već potpisali Vladimir Matović, pjevač grupe Elitni odredi, i njegova atraktivna djevojka Martina Rajić. Pored njih, svoj potpis su navodno stavili i pjevači Savo Perović i Lepi Mića i time obezbijedili sebi boravak na imanju u Lisoviću.

– Vlada i Martina su veoma lijep par, a pored toga su mnogo duhoviti i zanimljivi u društvu. Iako se ne svađaju, atmosfera na Farmi, odnosno izolacija, izaziva u ljudima nezadovoljstvo, pa se od njih mogu očekivati i rasprave, što bi gledaoci svakako voljeli vidjeti – kaže izvor tog lista, navodno odlično upućen u pripremu spomenutog rijalitija.

Nadalje se tvrdi kako je Savo pozvan jer je pravi šoumen i može se svašta očekivati kada je on u pitanju. Lepi Mića je dugo godina na estradnoj sceni, pa nema sumnje da zna sve cake da zabavi narod.

(Doznajemo.com)