Image
ADIL IPAK PRETUKAO SUPRUGU: Otkazao zajedničko gostovanje na Pinku, ona u policiji uplakana…
 09.12.2013 

Pjevač Adil Maksutović otkazao je za večeras najavljeno gostovanje u Pinkovoj emisiji “Narod pita”, u koju je trebao doći zajedno sa suprugom Anom. Do te informacije došao je Pulsonline.rs koji navodi da je Adil tokom dana više puta potvrđivao pa otkazivao gostovanje. Na kraju se ipak neće pojaviti na Pinku, s obzirom na to da

Pjevač Adil Maksutović otkazao je za večeras najavljeno gostovanje u Pinkovoj emisiji “Narod pita”, u koju je trebao doći zajedno sa suprugom Anom.Do te informacije došao je Pulsonline.rs koji navodi da je Adil tokom dana više puta potvrđivao pa otkazivao gostovanje. Na kraju se ipak neće pojaviti na Pinku, s obzirom na to da se priča oko maltretiranja supruge ispostavila kao istinita, piše ovaj portal te dodaje da je Ana Ramadanovski, nevjenčana supruga Adila Maksutovića, večeras u policijskoj stanici uplakana davala izjavu.

Naime, iako pjevač tvrdi da nije pretukao svoju suprugu Anu, kćerku Džeja Ramadanovskog, policija je, ipak, intervenisala u njihovu domu. Na potezu je tužilaštvo koje će odlučiti šta dalje.

Kako beogradski Telegraf nezvanično doznaje, MUP Srbije podnio je u petak uveče prekršajnu prijavu protiv pjevača Adila Maksutovića zbog narušavanja javnog reda i mira.

Adil je u izjavi za Telegraf demantovao da je pretukao svoju suprugu Anu, ali je prijava, ipak, podnijeta, a tužilaštvo će odlučiti šta dalje.

Prema pisanju medija, pjevač je navodno suprugu Anu, koja se porodila prije dva mjeseca, šutirao u stomak i udarao pesnicama, te je ona pozvala policiju. Uplakana i s modricama na tijelu, otišla je na ginekološko odjeljenje u Višegradskoj, gdje je utvrđeno da su se na mjestima udaraca stvorili hematomi.

Adil je oštro demantovao ovakve glasine, pa je šokiran lažima i klevetama koje su iznijete protiv njega najavio tužbu.

Ipak, iz izvora bliskog policiji, Telegraf doznaje da je u petak uveče ipak podnijeta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

Maksutović je za Telegraf izjavio da je šokiran činjenicom da se u jednim dnevnim novinama pojavila potpuna neistina u kojoj se navodi da je krvnički pretukao suprugu Anu, koja se prije dva mjeseca porodila. Maksutović je najavio tužbu i tvrdi da je cijela porodica povrijeđena lažima koje su objavljene.

“Drago mi je što ste jedini pozvali da provjerite informaciju. Ovo je potpuna neistina i moja porodica je šokirana tvrdnjama da sam pretukao suprugu. Ana i ja se nismo ni posvađali, a kamoli potukli. Tužiću dnevni list koji je na naslovnu stranu stavio ovu informaciju, sa sve izjavama koje su potpuno lažne. Karijeru sam godinama gradio isključivo na glasu, nikada na skandalima i ne mogu da vjerujem da se neko služi ovako pokvarenim namještaljkama”, kaže mladi pjevač za Telegraf i dodaje da mu je žao što živi u zemlji u kojoj je sve namještaljka.

Dnevni list Kurir objavio je da je Adil Maksutović u petak uveče pretukao suprugu Anu, koja se porodila prije nepuna dva mjeseca i na svijet donijela sina.

Ističući da to ekskluzivno doznaje, Kurir je objavio da je pevač nekoliko puta udario pesnicama kćerku Džeja Ramadanovskog, a zatim je šutnuo u stomak, na kojem ima svježu ranu od carskog reza.

“Ovaj incident se desio u njihovom domu. Svađa je počela zbog sitnice, da bi se pretvorila u pravi pakao za Anu. Nakon desetominutnog fizičkog maltretiranja, ona je uplakana i s modricama na telu ležala na krevetu, a zatim je pozvala policiju. Maksutović je saslušan i protiv njega će najverovatnije biti podnesena krivična prijava”, objavio je Kurir, navodeći riječi neimenovanog izvora.

“Ana je spakovala svoje stvari, uzela sina i otišla kod majke Nade. kako su tokom noći počeli bolovi u stomaku, sutradan je sa Džejom otišla na ginekološko odjeljenje u Višegradskoj, gdje je utvrđeno da su se na mjestima udaraca stvorili hematomi”, dodao je isti izvor.

“Tačno je sve što ste čuli. Samo mogu da kažem da treba da ga je sramota”, rekao je Džej za Kurir.

(Doznajemo.com)