Vanbračni sin poginulog folk pjevača Šabana Šaulića navodno je na samrti, pišu srpski mediji. "Nisam dobro. Tata, čekaj me!", zavapio je Robert Šaulić (47), stoji na naslovnici novoga izdanja tabloida Svet.

Poznato je da je u teškoj finansijskoj situaciji te da ima zdravstvenih problema koje u javnost dosad nije iznosio. Ni ovoga puta nije naveo od čega boluje, ali spomenuti medij tvrdi da je na samrti. Robert živi u Zrenjaninu s jednom starijom ženom, koja ga je navodno odgojila.

POVEZANO
Šaban Š vanbračni sin"Kad sam pitala Šabana zašto je takav prema svom vanbračnom sinu - SAMO JE ĆUTAO!"

Robert je već mjesecima teško bolestan. Susjedi tvrde da nema novca ni za hranu, a kamoli za odgovarajuće lijekove. Zbog njegove dobrote, kako su objasnili, skupljali su novac da bi mu olakšali tešku životnu situaciju.

Posljednji se put Robert medijima obratio u osmom mjesecu, nakon što je posjetio očev grob. Tada se požalio na odnos Šabanove porodice prema njemu:

- Sreo svog polubrata i polusestre. Stajao sam s jedne strane, a oni s druge strane groba. Ni Mihajlo, ni Sanela ni Ilda nisu mi prišli, niti su me upitali kako sam. Samo je Sanela, kad je odlazila, rekla: "Doviđenja, sve najbolje". To je bilo sve što je izustila, a onda su otišli - ispričao je Robert Šaulić.

POVEZANO
Hasan Dudić Šaulić i vanbračni sinHASAN DUDIĆ TVRDI DA JE OVO TAJNA SKRIVANA 40 GODINA o Šabanu i njegovom vanbračnom sinu !!