Već dobro poznat mališanima u regiji po dobrom druženju i lijepim melodijama i vokalnim izvedbama, festival dječje pjesme «Lino-Fest» održava se u Sarajevu šesnaestu godinu za redom. Mali pjevači svojom energijom i odličnim izvedbama trebaju se predstaviti 12.05.2018. godine u «Domu mladih» u Sarajevu, u tamičarskom dijelu 16. festivala dječje pjesme «Lino-Fest 2018», čija je ovogodišnja tema «Učimo o Europi».

- Najveća nagrada za naše napore kojima sve ove godine nastojimo napraviti što kvalitetniju manifestaciju za djecu je to da s «Lino-Festa» mališani odu s novim spoznajama i željom da opet dođu i naredne godine. I ovogodišnji festival će okupiti talentirane male pjevače iz cijele regije i nadamo se da ćemo u budućnosti imati priliku ugostiti još veći broj mladih, najavio je dr. sc. Marijo Pejić, autor i umjetnički direktor Festivala «Lino-Fest».

Najveća zabava za mališane, prema najavama, bit će upotpunjena tematskim izvedbama baletne skupine «Bellarte», zabavnim programom i dodjelama nagrada najboljim izvođačima.

- Doista je veliko zadovoljstvo bilo svjedočiti kako «Lino-Fest» iz godine u godinu raste, postaje sve kvalitetniji i što je najvažnije doprinosi razvoju kulture u Bosni i Hercegovini. Od samog početka, istinski smo vjerovali u ovaj autorski projekt dr. sc. Marija Pejića iz 2003. godine te se nadamo da će još mnoge nove generacije dio svog djetinjstva, početne glazbene korake i spoznaje pamtiti po «Lino-Fest», istakla je Ivana Krstanović, jedna od organizatora ovogodišnjeg festivala.

Ovogodišnji festival «Lino-Fest» realizira Udruga «Libertas» u suradnji s Udruženjem «Facultas za prosperitet mladih», a uz podršku Podravke BiH.

Karte za ovogodišnji festival «Lino-Fest 2018» u prodaji su od 23.04.2018. na blagajni «Skenderija» (Plato «Skenderija») po cijeni od 5 KM.

Lino-Fest 2017 detalj

(Doznajemo.com)