Kratak i po nekima neumjestan komentar ispalio je jučer za Kurir muž ubijene pjevačice „Granda“ Zoran Marjanović na vijest da mu je umrla tašta: „Strašno, još jedan leš ove godine! Ima li kraja tragedijama u porodici?! Kakva je ovo godina?! Pa, ovo ni najgorem neprijatelju ne bih poželio“.

Zdravstveno stanje Zorice Krsmanović znatno se pogoršalo onog dana kad je na grobu njene jedinice podignut spomenik. Nesrećna majka, slomljena od bola, grlila je spomenik obraćajući se svom djetetu riječima: „Jeco, ljubi te majka! Ljepoto moja, ponosu moj! Sve čekam, sine, da mi dođeš. Ne možemo više bez tebe ni Jana ni ja!“ - pričala je uplakana Zorica, a potom klekla pored nadgrobne ploče.

Jecajući je objašnjavala da ne može više da izdrži bol koji osjeća od dana kad je doznala da je Jelena ubijena: „Ne mogu više, sine, da izdržim!“

Nepune dvije nedjelje kasnije ekipa Kurira posjetila je Krsmanovićevu u njenoj kući. Već tada joj nije bilo dobro. Tužna majka molila je da joj se na bilo koji način otkrije ime ubice.

- Da mi je samo da mogu da ga vidim i pitam ga šta mu je moje dijete zgriješilo da mi je tako otme iz grudi. Šta mu je moja unuka Jana uradila da je ostavi tako malu bez majke. Srce mi se lomi kad god pita za mamu, a ja ne znam šta da joj kažem. Pita me da li će i ona biti lijepa kao njena mama, a ja se pitam da li će joj uopšte pamtiti lik kad odraste - kroz plač je Zorica.

Dva dana kasnije Zorica je zatražila pomoć u Gradskoj bolnici zbog jakih bolova.

IZGUBILA BITKU. - Nisam znala šta ću više sa sobom. Nisam mogla da ležim niti da sjedim. Kako ću ovako pred moju Jecu, kako ću Janu da ostavim a da znam da je ubica još uvijek na slobodi - tvrdila je slomljena od bola Zorica, koju smo zatekli u bolničkom krevetu s infuzijom u ruci.

Od tada njeno stanje se velikom brzinom pogoršavalo, te je prebačena na VMA. Zoricu su redovno posjećivali sestra Ljubica i zet Zoran.

Nedjelju dana kasnije, kad se činilo da su ljekari uradili sve što je bilo do njih, pustili su je kući.

Opijena od gomile lijekova i infuzije, Zorica je jedva mogla da drži glavu uspravno. Njeno napaćeno i slomljeno srce prestalo je da kuca oko 11 sati.

- Žalila se prethodne noći na bol u grudima. Bio je ljekar. Dali su joj sve od lijekova što je trebalo da popije, ali izgleda da srce nije izdržalo  - rekao je Marjanović.

TRI ŽENE, TRI SMRTI. U porodici Krsmanović za 186 dana umrle su tri žene - prvo je ubijena Jelena Marjanović, zatim je umrla njena baka Pelagonija Manojlović i jučer pjevačicina majka Zorica Krsmanović:

02.04.2016. - Ubijena Jelena Marjanović

23.05.2016. - Preminula Pelagija Manojlović

04.10.2016. - Preminula Zorica Krsmanović

(Doznajemo.com/Kurir.rs)