Gordana Šaulić ni skoro devet mjeseci nakon smrti svoga muža ne može da nadoknadi ogroman gubitak, pa uz pomoć zajedničkih fotografija čuva sjećanja i rado ih dijeli na društvenim mrežama sa ljudima koji su voljeli i poštovali rad i djelo njenog supruga. Čini se da je i najnoviju objavu praktično "morala" podijeliti...

U pitanju je fotografija, koja je isplivala iz porodičnog doma na kojoj se vidi kako ona pomaže suprugu da se spremi za izlazak.

POVEZANO
Šabanova vila BgNE MOŽE VIŠE DA ŽIVI U NJOJ: Šabanova udovica napušta vilu, "raj na Zemlji" Šaulića

Naime, poznato je da je par Šaulić bio skladan u poslovnom smislu, kao i u privatnom, te da je Goca često praktično u stopu pratila Šabana na različitim događajima.

A ispod fotografije nizali su se komentari puni podrške za ovaj gest: "Kraljeva desna ruka i podrška", "Divna slika i uspomena na kralja", "Koja šteta"... samo su neki od mnogobrojnih.

Šaban i Gordana bili veoma vezani, a udovica je vjerno brinula o njegovoj karijeri. Zajedno imaju troje djece, na koju su, kako su oboje uvijek isticali, veoma ponosni.

POVEZANO
Hasan Dudić Šaulić i vanbračni sinHASAN DUDIĆ TVRDI DA JE OVO TAJNA SKRIVANA 40 GODINA o Šabanu i njegovom vanbračnom sinu !!