Adnan Babajić pobjednik prve Operacije Trijumf ponovo “živi punim plućima”…

Nakon što se oženio svojom izabranicom Lejlom poslije porodične tragedije i smrti majke koja ga je zadesila, preselio se u Ameriku i tamo započeo novi život, ne nadajući se mnogo čemu, kako sam kaže, nego samo normalnom životu i uspješnom braku.

Mediji ga ipak nisu puštali na miru, ali je on pustio sve da ide svojim tokom. Nakon što se snašao u Americi i započeo život sa suprugom, odlučio je nakon nekog vremena snimiti i novi singl “Bar da te ne volim”, koji je izdao u Grand Produkciji, a čiji tekst potpisuje poznati Peđa Medenica.

– Nakon tragedije u porodici i nekih začkoljica za koje sam možda i sam kriv, čovjek ne shvata šta ima, a šta gubi… U kolosijek ponovnog normalnog i lijepog života vratila me moja supruga Lejla koja mi je velika podrška i potpora u životu. Moja Lejla mi je vratila vjeru u život i dala mi je vjetar u leđa – tvrdi Adnan Babajić, te dodaje kako sada vidi rezultate svog novog singla kojeg bi uskoro trebao ekranizovati i u video spot!

U razgovoru s menadžerima Adnana Babajića još doznajemo da mu je porasla i cijena honorara te da mu nastupi na turneji u Americi idu sve bolje. Babajić je postao jedan od najtraženijih pjevača u Americi, za šta su dokaz i njegovi odlični angažmani i nastupi.

Bog svakome da i drugu priliku, evo došla je na red i moja druga prilika koju ovaj put namjeravam pametno iskoristiti – dodaje simpatični Adnan.