Noć provedena sa svojom partnericom završila je kao horor za jednog ljubavnika kada mu se tokom intimnog odnosa slomio muški organ!

- Nikad nisam osjetio tako jaku bol – otkriva Alen Park (Alan Parke). On je nakon bolne nesreće, kada je osjetio kako njegov penis puca, hitno otišao u bolnicu sa s Klarisom Kejms (Clarissom Caims).

Prevod i adaptacija: Doznajemo.com/D.Z.

Skakutao sam okolo, toliko me boljelo – prisjetio se Alan, koji je nakon ove nesreće morao ostati dva mjeseca u krevetu.

Nakon dolaska u bolnicu, mladić je hitno operisan.

– Vodili smo ljubav, ja sam bio dole, a Clarissa gore.

Odjednom sam čuo da je nešto puklo. Nikad prije nisam osjetio takvu bol. Clarissa me pokušala smiriti dok sam ja skakao od bolova. Otišli smo u bolnicu, a doktori su rekli da prvi put vide nešto takvo. Iako nema kosti, ustanovili su da je penis slomljen. Krvi je bilo posvuda, nisam to mogao kontrolisati – prisjetio se.

Nakon operacije morao je podnositi i ismijavanje drugih pacijenata. Kaže da je bio toliko bijesan na njih, da ga je osiguranje moralo držati na oku.

POVEZANO
Bolnica hitna 1DOKTORI MUŠKARCU MORALI ODSJEĆI čitav pe*is, jer mu je bio u stanju erekcije nekoliko dana

Tri mjeseca nakon nesreće, Alan se oporavio.

– Sve vrijeme sam bio u krevetu. U prve dvije sedmice morao sam zvati Hitnu sedam puta, jer nisam mogao zaustaviti krvarenje.

POVEZANO
Hitna pomoć ilustracijaHITNA MORALA DOLAZITI, MUŠKARCI ZAVRŠAVALI U BOLNICI... Opasne povrede tokom se*sa!