Kćerka jedinica lidera SDA Bakira Izetbegovića i Sebije Izetbegović rekla je "da" svom partneru Adnanu Ceriću. Cerić je Izetbegovićku zaprosio sinoć na proslavi svog rođendana, piše Crna-hronika.info.

U poznatom sarajevskom restoranu, Adnan je kleknuo pred Jasminu, koju su savladale emocije te je kroz suze izgovorila pristanak.

POVEZANO
Izetbegovići u dvorani na skupuUNUKA ALIJE IZETBEGOVIĆA I KĆERKA BAKIRA I SEBIJE otkrila sa kojom je poznatom osobom u vezi! (FOTO)

Adnan Cerić, u gejming svijetu YouTubea poznatiji kao CeriX, jedan je od najuspješnijih bh. Jutjubera koji zarađuje novac igrajući igrice.

Njegov rad na YT-u danas prati blizu 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55.000a pratilaca. Njegove klipove pregledali su milioni osoba.

Adnan i Jasmina svoju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, bilo da se radi o putovanjima, noćnim izlascima sa prijateljima ili drugim događajima.

POVEZANO
Bakir Sebija JasminaIzetbegovićeva kćerka OTKRIVA PRAVU ISTINU: Evo šta je tačno u priči da sam dobila dijete sa Srbinom

(Doznajemo.com/Crna-Hronika.info)