Uspješna bosanskohercegovačka manekenka i supruga kapitina bh. reprezentacije Edina Džeke, Amra Silajdžić-Džeko, donirala je kosu Udruženju za djecu oboljelu od raka u FBiH.

Amra je dala svoj doprinos Udruženju `Srce za djecu` koja boluju od raka posjetom Roditeljskoj kući, gdje je i ošišala svoju kosu, a sve uživo prenosila na svom Instagram profilu.

Njena kosa trebala bi biti dovoljna za izradu jedne perike, kakve se izrađuju za djevojčice koje zbog terapija ostaju bez kose. Ona je i posjetila bolesnu djecu, s kojom je provela neko vrijeme. U jednom trenutku nije mogla zaustaviti ni suzu...

Nakon šišanja bh. manekenka se zahvalila Udruženju što je bila dio njihove pozitivne priče i pozvala i druge da im pomognu.

- Potrudit ću se da što više doprinesem radu Udruženja. Mislim da je svrha svih nas da pomognemo mališanima - istaknula je Amra.

Pogledajte u videu kako je sve to izgledalo...

Inače, za doniranje kose je potrebno da ona bude prirodna i nefarbana. Amra je istakla da ona za 33 godine nije farbala kosu.

ŽELI JOŠ DJECE S DŽEKOM. Inače, Amra je ovom prilikom potvrdila i jednu pikanteriju, navodeći da bi željela da ima još djece s "bh. dijamantom" (već ima dvoje i jedno iz ranijeg braka)...

POVEZANO
Edin Džeko Dani 09.09.2017. aAMRA SILAJDŽIĆ NA SVIJET DONIJELA SINA: Ona i Edin Džeko nadjenuli su mu ime Dani