Da su Zvezde Granda osvojile gledaoce u cijeloj Bosni i Hercegovini i u novoj sezoni pokazuju i zvanični izvještaji o gledanosti agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu, koji potvrđuju iz subote u subotu apsolutnu dominaciju ovog muzičkog showa. Podsjetimo, u BiH show možete pratiti u programu OBN TV!

Zanimljivo je kako je pjevačica Ana Bekuta nakratko napustila žiri `Zvezda Granda`, a na njeno mjesto je došla njena koleginica Izvorinka Milošević.

Naime, iako Ana ostaje redovni član u žiriju, ona je na dan snimanja emisije imala zakazan koncert u Sava Centru, zbog čega je bila odsutna. Pjevačica Izvorinka Milošević je pozvana da bude zamjena, a tim povodom se oglasila na Fejsbuku:

- Opet žiri... ali sada glavni!! Iako sam zamijenila Anu Bekutu, bila mi je čast! Hvala Grand produkciji na ogromnom povjerenju... Svi smo bili dio tima jedne od kultnih, najgledanijih emisija ZVEZDE GRANDA.

Izvorinka Milošević je bila Tajanstveni član žirija u epizodi koja je oborila rekord gledanosti. Ona se verbalno sukobila sa Acom Lukasom, javlja Kurir.