Na dan kada se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je srpski pjevač Darko Lazić zadobio povrede opasne po život, Ana Sević zatražila je od osiguravajuće kuće da njoj isplate novac na ime odštete kao još uvijek zakonitoj supruzi?!

Međutim, zaposleni u toj kompaniji dali su joj do znanja da će teško uspeti u toj namjeri ukoliko se ispostavi da je Lazić vozio u alkoholisanom stanju.

- Službenici su joj poručili da im mora donijeti detaljnu dokumentaciju o njegovom zdravstvenom stanju, kao i rezultate na alko-test - tvrdi izvor blizak porodici Lazić, na kojeg se poziva beogradski `Kurir`.

Inače, Ana je tog dana došla u bolnicu. Tamo je bila s Darkovim roditeljima i u razgovoru im potvrdila da je zvala osiguranje. Pjevač je u to vrijeme bio u vještački indukovanoj komi i borio se za goli život.

- Rekla im je da najvjerovatnije od naplate neće biti ništa ako se utvrdi da je bio u alkoholisanom stanju dok je vozio. Svi su bili zatečeni, ništa joj nisu rekli. Darkovim roditeljima je najvažnije da on bude dobro - završava sagovornik spomenutog lista.

Informaciju nije potvrdila ni Sevićeva, ni Darkovi roditelji.