Emina Arnautović (36) zvana Minka prekjučer je privedena i kasnije predana Tužilaštvu Kantona Sarajevo (KS), nakon što je ranila svog supruga Admira Arnautovića (37) zvanog Šmrk. U pozadini je, piše se, ljubomora zabog Šmrkove veze za bivšom učesnicom farme Anđelom Vešticom...

Gostujući na sinoćnjem koncertu Bube Corellija i Jale Brata, Anđela Veštica je za Glam Blam kratko govorila i o sebi: "Ne vole me jer imaju dosta predrasuda o meni, ali onaj ko me upozna, shvati ustvari kakav sam ja čovjek".

Na pitanje novinarke Ajle Arifović 'da li je agresivna', Anđela je potvrdila da jeste i objasnila u kojim situacijama je agresivna:"Da li sam agresivna? Samo kad neka djevojka gleda mog dečka, tad sam onda vrlo agresivna".

Podsjećanja radi, na Anđelu je, u petak ispaljeno 9 metaka. Ona je ostala nepovrijeđena, a u ovoj pucnjavi ranjen je njen dečko Admir Arnautović zvani Šmrk, na kojeg je pucala njegova zakonita supruga Emina Arnautović zvana Minka.

POVEZANO
Emina Arnautović privođenjeNOVI DETALJI O SUPRUZI EMINI KOJA JE U PETAK UPUCALA MUŽA: Kod nje nađen 1 kg heroina!?

POVEZANO
Emina Arnautović pucnjava Hrasno 10/03/2017OVO JE FATALNA EMINA koja je danas upucala supruga usred sarajevskog naselja Hrasno (FOTO)

(Doznajemo.com)