Jedan od parova koji je ostavio najviše traga u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi" svakako su trećeplasirana Izabela Alijoski i Elvin Kadrić Kadra, koji je na iznenađenje mnogih izbačen prije finala, iako je do tada bio jedan od glavnih favorita za pobjedu na osnovu dotadašnjih tabela s glasovima za nedjeljna izbacivanja.

Kadra je sebe predstavio kao velikog vjernika, kome Islam mnogo znači, a u vili se naveliko diskutovalo o njegovoj izjavi da će Bels morati da promijeni vjeru ukoliko se odluče da sklope brak.

POVEZANO
Kadra Ramazan Parovi 1USRED SRPSKOG RIJALITIJA "PAROVI": Kadra odlučio da klanja i da posti Ramazan! (FOTO)

Sama Izabela je nakon finala izjavila da će zaista prihvatiti Islam, ali da to ne znači da će mijenjati vjeru jer je ona ateista i nije krštena.

- Ja se izjašnjavam kao ateista, nisam krštena, tako da mogu samo da prihvatim Islam, ne da promenim veru. On nije vršio pritisak na mene zaista - izjavila je ona tada za medije.

POVEZANO
Kadra ZG 23/12/2017NEZAPAMĆEN SKANDAL U "ZVEZDAMA GRANDA" Kadra: "Ja imam abdest, a to znači..."

Bels je trenutno u Kadrinom rodnom Sarajevu, tačnije u Hadžićima i danas je na Instagramu postavila snimak nešto pre 17 časova kada mujezin poziva vernike u džamiju na namaz (molitvu).

Ona je potom okačila i Elvinovu fotografiju u džamiji dok klanja.

- Moj ponos najveći. Bravo ljubavi - napisala je Alijoski u opisu.

{image:1)