Članovi porodice djevojke Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca od šoka zbog vesti da im je kćerka nađena mrtva s prerezanim vratom i iscijepanim stvarima juče nisu imali snage da pričaju o tragediji.

Jedan od njihovih rođaka samo je kratko rekao: «Igrala se na gelenderu, pa se ubila!» 

Kako «Alo!» doznaje, obdukcija je pokazala da je djevojka na krajnje svirep način sebi oduzela život i da niko drugi nije umiješan u taj slučaj.

- Djevojka je nađena u lokvi krvi i pantalone su joj bile iscijepane. Živjela je s dva cimera, koji su saslušani u policiji i koji su tvrdili da su spavali i da ništa nisu vidjeli, ni čuli. Obdukcija je pokazala da nije silovana i da je sama sebe zaklala - objašnjava sagovornik lista.

STUDIRALA JAPANSKI. Mještani sela Gornji Stepoš kod Kruševca, odakle je ova djevojka, šokirani su zbog svega što se dogodilom jer je, kako oni tvrde, riječ o uzornoj djevojci.

- Završila je studije japanskog jezika u Beogradu i trebalo je da ide na master. Ima stariju rođenu sestru, koja je nastavnica u školi, i dolaze iz normalne porodice. Roditelji su u veoma teškom stanju zbog svega, a majka je svaki dan na injekcijama - izjavio je jedan od rođaka, koji je želio da ostane anoniman.

Prema tvrdnjama sagovornika, rezultat obdukcije govori da na tijelu ništa ne ukazuje da je bila napastvovana ili fizički maltretirana, prisutne su samo povrede koje su nastale od udaraca i usljed rezanja arterije, a pored njenog tijela pronađen je žilet kojim je sebi prerezala vrat. 

IZJAVE STANARA. Stanari u čijoj zgradi je živjela djevojka i juče su bili u šoku. Mrtvu djevojku i njene cimere znali su samo iz viđenja.

- Tog jutra oko četiri sata probudio me je jak tresak, pomislio sam da je neko bacio petardu ili tako nešto, ali malo kasnije pažnju mi je privukao žamor ljudi u dvorištu. Pogledao sam kroz terasu i ugledao djevojku koja leži na leđima, a oko nje su bile policija i Hitna pomoć. Sišao sam dole i prvo što sam ugledao bila je velika količinu krvi. Tada sam čuo da je djevojka preskočila gelender, držeći se jednom rukom za njega, drugom se preklala, a zatim se pustila da padne. Tokom uviđaja su bili prisutni i njeni cimeri, koji su bili u šoku i nepovezano su pričali kako su spavali za vrijeme tragedije. Koliko sam ih razumio, najvjerovatnije je u pitanju mladalačkoj depresija - izjavio je stanar zgrade, koji je takođe želio da ostane anoniman.

POVEZANO
Tanja MeksikoISTRAGA POTVRDILA SVE: Tanja je smrtno stradala tokom sek*ualnog odnosa sa svojim dečkom!

Drugi stanari su naveli da ne znaju koliko je tačno djevojka tu stanovala sa svojim cimerima, ali su se svaki put uljudno javljali i nikada nisu pravili nikakve probleme. Prema njihovim tvrdnjama, o svemu je bila odmah obaviještena i gazdarica stana, a njene cimere više nisu viđali. Kako navode stanari, ubistvo Milene Đ. je šesto po redu u ovoj zgradi u posljednje dvije decenije. Prethodno je bilo prije nekoliko godina, kada je na sličan način jedan mladić zbog narkomanske krize skočio s terase.

Istraga je za sada utvrdila da se radi o samoubistvu, ali još se utvrđuju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija.

Milena Đ. suicid 1