Biljana Čavić, koju je 10 godina zlostavljao bivši suprug, prošla je kroz užas. Na početku braka je bilo sve u redu, navela je Biljana Čavić iz Kamenice u emisiji Specijal Crna hronika TV Pink.

- Bio je dosta arogantan i grub. Ja sam ga voljela. Poslije porođaja krenule su svakodnevne batine, svih ovih 10 godina. Batine su bile svakodnevne. Bez razloga me je tukao, samo sam ga ponekad pitala za platu. Cijela njegova porodica je to znala. Ćutala sam jer je prijetio da će ubiti i mene i dijete - priča Biljana i dodaje da je sve trpjela zbog djeteta.

Kako kaže, za batine nije davala nikakvog povoda.

- Udarao me pesnicom u glavu, glavu mi je udarao o ivicu stola, šutirao me, tukao me tušem po glavi, sipao mi je vruću supu na glavu, pikavce mi gasio po tijelu, udarao me u međunožje, burgijom me bušio po tijelu, razbijao čaše o glavu, stavljao mi ljute paprike u nos - navela je Biljana prisjećajući se užasa koji je proživjela.

Članove njegove porodice sa kojima su živjeli u zajednici, ona smatra saučesnicima.

- Odveo me je dole kod majke, skinuo me je golu i vezao za stolicu i tukao pred njima. Svi su gledali i smijali. Govorila sam mu da to ne radi, a on je rekao da svi treba da vide kako se radi sa ženom - tvrdi Biljana.

Bivši muž je vukao golu po dvorištu i glavu joj udarao u pločice, ali to nije najgore što je doživjela. Biljana je trpjela i silovanje.

- Silovali su me bivši muž, kum i njihov drugar u vikendici. To se dogodilo nakon što sam pobjegla od njega kada me je istukao. Dijete je sve to gledao, a otac je rekao da dječak treba da vidi kako se radi sa ženama - kaže Biljana i dodaje da sve rekla i policiji.

Njen bivši muž je, tvrdi zlostavljao i dijete.

- Kada je imao sedam godina, ostavio ga je na željezničkoj stanici, legao u krevet, a mališana je kući doveo neki nepoznati čovjek- ispričala je ona.

Porodica njenog bivšeg muža je smatrala da dječak nije njegovo dijete i on za njega nije mario. Njegovi roditelji im nisu došli ni na svadbu, možda je, kaže nisu voljeli zato što je Srpkinja.

Devetogodišnji Marko bio je svjedok stravičnog nasilja.

- Mojoj mami je fenom palio oči, čupao joj kosu, čekićem za meso je udarao po licu, pesnicama je udarao u nos, izbio joj zub, udarao je po butinama, htio je izbosti nožem, jela je izmet - naveo je on.

Kako kaže, gledao je sve što je njegov otac radio njegovoh majci. Tada je imao sedam godina.

- Govorio sam mu ne tuci moju mamu, kada sam je branio i ja sam dobijao batine. Udario me je jednom pesnicom u glavu i pao sam sa stolice na pločice i onesvijestio sam se. Vozili su me u bolnicu, a otac je rekao da sam sam pao - naveo je dječak. To se, prema riječima njegovog dede, desilo kada je slučajno srušio ocu čašu rakije, a zbog udarca je izgubio pamćenje.

(Doznajemo.com/Informer.rs)