Bisera Musić-Ferhatović i njen suprug Ervin neobičan su par iz naselja Sofa kod Viteza, te svojom ljubavlju i slogom plijene pažnju svih svojih susjeda.

Zanimljiva zajednica dvoje supružnika, koji ruše predrasude, te pokazuju da godine zaista nisu važne kada je riječ o ljubavi.

- Ja sam prvo radila na građevini u Zenici, onda sam radila u rudniku, a odatle sam prešla u Željezari. Brala sam kamenje iz ćumura u rudniku dvije godine i tu mi je najbolje bilo. Iz Željezare sam ponovo otišla na građevinu i tada sam udala za Ervina, nakon čega sam otišla u komunalno preduzeće, gdje sam i penziju zaradila, navodi Bisera, u video priči koju je na svom YT kanalu objavio poznati novinar Srećko Stipović.

DOBNA RAZLIKA. Ističe kako joj je s mužem u braku odlično, iako je među njima velika dobna razlika.

- S mužem mi je super. Jest da je on mlađi, ja sam starija. On je bio bolestan, izgubio je nogu u ratu i ja sam mu je izliječila nekim travama. Fino živimo, imamo penziju, a godine nisu važne, važno je da se poštujemo. On je puno mlađi od mene, ali ne traži nikog. Mi smo 32 godine zajedno, dodaje Bisera.

Bisera i Ervin 1

VRATILI SE U BOSNU. Pojašnjava i kako su zajedno živjeli u Francuskoj neko vrijeme, no da su se onda vratili u BiH, u selo koje im, kako tvrdi, pruža idiličan život.

- Živimo fino i ja sam zaista zadovoljan svojom suprugom. Mi smo preživjeli mnogo toga, ja sam oslabio mnogo, ali Bisera se dobro drži i nama ne smetaju godine nimalo. Nismo na to uopšte mislili kada smo se upoznali, zaključuje njen muž Ervin.

Video prilog možete pogledati na OVOM LINKU

POVEZANO
Sofian Loho Dandel 2U NJENOM SELU GA ČEKAO ŠOK: Zaljubio se preko telefona, otišao da je vidi i otkrio da ona ima 82 ...