Protiv 50-godišnjeg Sabahudina B. policija Unsko-sanskog kantona (USK) u BiH je podnijela prijavu tamošnjem Tužilaštvu zbog krivičnog djela neovlašteno optičko snimanje.

Ovaj 50-godišnjak je prijavljen da je tajno putem špijunskih kamera snimao se*sualni čin sa 30-godišnjom djevojkom s kojom je bio u vezi, nakon čega je taj videomaterijal postavljao na po*nografski Internet sajt!?

POVEZANO
Sabahudin Blažević biznismenOBJAVLJENA FOTOGRAFIJA BIZNISMENA IZ BIHAĆA koji je tajno snimao se*sualne odnose sa 8 žena!?

Nezvanično se moglo doznati da je osumnjičenog prijavila 30-godišnja djevojka nakon što je od prijatelja doznala da je njen intimni čin vidio na jednom takvom sajtu.

Slučaj je navodno otkriven kada je suprug jedne od Sabahudinovih žrtava pronašao sporne snimke i pored svoje supruge prepoznao i 30-godišnjakinju. Oštećena je odmah sve pregledala, a kada je pronašla tri snimka na kojima se ona nalazi, odlučila je to prijaviti Tužilaštvu.

POVEZANO
Krevet - lice djevojkeSE*S SKANDAL U DOBOJU: 28-godišnjakinja imala odnos s neimenovanim muškarcem, a onda ga ucjenjivala

Oštećena, kako je izjavila svojim advokatima Anelu Kurtoviću i Maji Sadović, uopšte nije bila svjesna da je tajno snimana dok je bila sa 50-godišnjakom koji u Bihaću važi kao lokalni Kazanova i biznismen koji ima svoju firmu.

Snimci su, objasnila je ona advokatskom timu, napravljeni u automobilu i hotelu. Ona je dodala i to da je na pomenutoj stranici pronašla i snimke još 7-8 djevojaka koje poznaje iz grada, te je shvatila da je Sabahudin isto uradio i drugim djevojkama s kojima je bio u vezi.

POBJEGAO U ITALIJU? Advokat Kurtović je za sarajevsko "Oslobođenje" izjavio da je jučer e-mailom dostavio krivičnu prijavu protiv Sabahudina B. Tužilaštvu USK. Međutim, u Tužilaštvu tvrde da uz tu krivičnu prijavu nije dostavljena popratna dokumentacija.

- U toku je evidentiranje prijave, kao i inicijalna analiza navoda prijave od postupajućeg tužioca. U ovoj fazi ne možemo davati komentare, navode u Tužilaštvu.

Inače, jučer se govorilo da je osumnjičeni, doznavši za podnesene prijave protiv njega, pobjegao u Italiju.

POVEZANO
Hitna ilustracija JPGOSPOĐA teško povrijeđena tokom intimnog odnosa: "Zamahnula sam nogama i zavalila se na leđa, i..."

(Doznajemo.com/Oslobođenje)