Javnost sa velikim zanimanjem prati spor oko starateljstva nad 7-godišnjim dječakom Aleksandrom, sinom hrvatske pjevačice Severine Kojić ex. Vučković i Milana Popovića, bogatog poslovnog čovjeka iz Srbije.

Najnovija epizoda je odluka zagrebačkog suda, koja ide u prilog Milanu.

POVEZANO
Severina Lisinski 1OVO SU RAZLOZI ZBOG KOJIH JE SUD ODUZEO DIJETE SEVERINI?! 5 ključnih tačaka...

Navodno, pjevačica teško podnosi što je mališan pripao na skrb njenom bivšem partneru nakon sedam i pol godina, zbog čega je, tvrdi se, konstantno na lijekovima za smirenje, ali odlučna da nastavi pravnu borbu.

- Bez obzira na to što ima svu podršku i ljubav supruga Igora Kojića, kao i njegove porodice, Seve danonoćno plače - piše beogradski "Kurir".

- Za nju je srušen cijeli svijet. Vjerovatno će morati da porazgovara i sa psihoterapeutom kako bi našla način da se navikne na novonastalu situaciju. Ona se trenutno nalazi u Beogradu, u kući svekra Kebe, zajedno sa suprugom Igorom, koji se od nje ne odvaja. Prijatelji i kolege maksimalno joj pružaju podršku putem poruka i javnih objava na društvenim mrežama i veoma im je zahvalna na tome. Međutim, sve to ne može da nadoknadi vrijeme koje neće provoditi sa sinom. I dalje je u nevjerici i tablete su joj sada neophodne kako bi barem nakratko bila mirnija, otkriva izvor kojeg citira spomenuti list i dodaje da se pjevačica nema namjeru predati.

Zanimljivo je, međutim, da su se i Severina i Milan u važnim, pa i teškim trenucima u životu okretali pseudonaukama. Tako nije neka posebna tajna da je Seve odlazila kod "gatare" u Bosnu, a Popović je navodno čitav svoj život podredio kontroverznoj pseudonauci iz Kine feng-šui?!

POVEZANO
Severina plačeNAJTEŽI TRENUCI SEVERINE: Nakon jutrošnje odluke samo je u suzama uspjela izustiti nekoliko riječi

(Doznajemo.com)