O bezbjednoj vožnji izabranog prvog čovjeka SAD i njegove supruge brine Vojin Ivičić, vlasnik njujorške firme za rentiranje luksuznih automobila.  Oženjen je plavokosom narodnom pjevačicom Marinom Ivičić Bozalo. 

Povezani sadržaj:

POBIJEDIO NA IZBORIMA U AMERICI, a pogledajte u kakvom stanu živi Donald Trump! (FOTO)

Nedavno izabrani predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump u svom okruženju, osim supruge Melanije, ima još jednog čovjeka iz EX YU - Vojina Ivičića, muža pjevačice "Granda" Marine Ivičić Bozalo.

Donald i Melania Trump

Možda za nju do sada niste čuli, ali ona je i te kako dobro poznata svim članovima Trumpove porodice, o čijem transportu brine upravo njen muž Vojin. On je vlasnik firme  za iznajmljivanje luksuznih limuzina u New Yorku, a njegova vozila koriste javne ličnosti. Rođen je u Bosni i Hercegovini. Ekonomski fakultet je završio u Sarajevu, pa se otisnuo preko bare. Milioner Donald Trump bio je jedan od prvih Vojinovih klijenata. Do prije nekoliko godina vozio je samo njega, a onda je postao šofer i njegove supruge Melanije i sina Erika. Ove informacije beogradskog Kurira potvrdila je Ivičićeva supruga, inače "Grandova" pjevačica.

- Imala sam sreću da upoznam gospodina Trumpa i njegovu prelijepu suprugu Melaniju. Uvijek je bio srdačan prema meni i ponašao se kao da se znamo cijeli život. On je gospodin, a s njim više sarađuje moj suprug. On je sadašnjeg predsjednika Amerike vozio nekoliko godina, a od skoro i njegovu ženu i sina - kaže za spomenuti list pjevačica, ističući da je njen suprug i dalje angažovan kod Trumpa, iako je ovaj izabran za prvog čovjeka SAD.

- Jučer mi je baš rekao da gospodinu predsjedniku sada treba čak dvanaest limuzina! Toliko ih je prekjuče bilo u njegovoj pratnji. Moj muž kaže da se i dalje ljubazno javlja svim svojim zaposlenima. Velika većina naših ljudi koji žive u New Yorku voli Donalda - završava Marina.