Jedna od najpoznatijih rečenica svjetske književnosti je "Sve sretne familije nalik su jedna na drugu, a svaka nesretna porodica, nesretna je na svoj način", a njom je Lav Nikolajevič Tolstoj započeo svoj roman Ana Karenjina.

Na neki način, ova misao može se primijeniti i na slučaj bračnog brodoloma koji je danas završio i na društvenoj mreži Facebook, a sve se dešava u Gračanici (Bosna i Hercegovina).

Jedna bivša supruga odlučila je na ovaj način pokazati šta njen nekadašnji muž radi. Puni identitet osoba iz ovog slučaja nećemo navoditi. Uglavnom, žena je napisala sljedeće i postavila fotografije, koje možete pogledati uz tekst:

- Molim sve prijatelje koje imam da pročitaju i podijele makar na 2 dana.
Ovo je ..... ....... iz Donje Orahovice uradio, jer mu tu trebaju da se curice usele.
Mrtav pijan napao djecu i hlupao po kući!

POVEZANO
Ćazim Odobašić nasilje u porodici 1STRAŠAN VIDEO IZ CAZINA: Tajno snimljeno kako otac maltretira 14-godišnju kćerku!

Ovo je naša država dopustila da ovakvi ...... i bolesnici rade svojoj djeci.
To mi je bivši čovjek s kojim imam 2 kćerke i inače žive sa mnom, al` nekad odu ocu, tako sud odredio i gotovo svaki put kad su mu otišle bilo je problema, jer je on pijanica i kukavica koja na ovakav način samo zna razgovarati.
Nekoliko puta sam prijavljivala i policiji i išla socijalnom radniku, al` nikakve pomoći ni od koga, i sad ovo, sreća samo da mi djecu nije napao fizički, jer mu je tu otac bio i hvala mu što mi je djecu sklonio.
Pitam se samo dokle ovako?!
On radi u ....... u G. Orahovici, vozi kamion pretežno u pijanom stanju i kad svojoj djeci ovako radi nema se kud dalje.
Srami se ..... ...... i na kraju si curicama rek`o da očiste i da žive tu, jel` te imalo stid i strah Boga?
Nadam se da će ljudi s kojima se družiš i kolege ti s posla ovo vidjet` i molila bih sve da podijele da svaki čovjek koji te zna ili te upozna da zna kakav si ti.. - zaključila je gospođa.

Inače, ..... ...... sada živi s novom nevjenčanom supurugom, koja ima dijete iz ranije veze.

Bracni brodolom Sedina Plavsic 0

Bracni brodolom Sedina Plavsic 0

Bracni brodolom Sedina Plavsic 0

Bracni brodolom Sedina Plavsic 0

(Doznajemo.com)