Goran Bregović pravi još jednu vilu pored dvije koje već ima na Senjaku, a zgradu u kojoj je prijavljen da živi prodao je jednoj privatnoj kompaniji.

Bregine komšije tvrde da on samo u Beogradu ima oko 15 nekretnina!?

Goran Bregović s porodicom trenutno stanuje na Senjaku u luksuznoj vili opasanoj visokom ogradom i garažnim vratima koja se otvaraju na daljinsko upravljanje, te se dvorište ne može vidjeti s ulice. Tu je i video-nadzor kako bi se u potpunosti zaštitili od pljačkaša. Imanje pored dvorišnog placa je takođe Bregovićevo, i na njemu se nalazi objekat nalik dvorani za slavlja, sa trambolinama koje su ispred, da bi se djeca igrala. I taj dio je visokom ogradom zaštićen od znatiželjnih pogleda. Izvor tvrdi da taj posjed Brega izdaje.

Bregović je i sam nedavno priznao zbog čega je opterećen time da ima što više stanova, kuća i poslovnih prostora.

- Cijelog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetku da odete na ručak, nemate ujaka da pozajmite novac. Rat je, i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me je držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari. Prije rata imao sam kuće, stanove, brodove, automobile. To je sirotinja koja od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi, imam djecu, pa isti taj strah imam i za njih, ispričao je Bregović svojevremeno.