Pjevačica Lepa Brena (60) u 2020. godini je, poput mnogih svojih kolega, skakutanje na sceni stavila na čekanje. Naravno, razlog je pandemija novog koronavirusa.

Početkom prošlog mjeseca sa svojim suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (57) proslavila je 29. godišnjicu braka. Na društvenim mrežama su joj brojni fanovi poželjeli sve najbolje u bračnom životu i da ih prati zdravlje i sreća.

Lepa Brena jan 2021a

Ovih dana gostovala je u novogodišnjem programu Prve TV, u specijalu Zvezde Granda. Pjevala je nekoliko svojih pjesama, a tim povodom izjavila je i kako je i ona iz sjećanja izbrisala 2020. godinu.

- 40-ak godina sam na sceni, bila sam premorena od svega, ali možda mi je 2020. donijela neka nova saznanja, malo sam se više posvetila sebi, djeci i familiji. Svi mi koji radimo svake praznike i uveseljavamo ljude, mi nemamo neke slobodne dane, nemamo ništa određeno. Naš turbulentan život ostavlja posljedice na biološki ritam. Prvi put mi se dogodilo da sam išla spavati u 22 sata, a budila bih se u 6 sati, kada sam obično išla na spavanje. Ojačala sam samu sebe, vidjela sam gdje sam griješila - izjavila je Brena.

Lepa Brena jan 2021a

Čestitala je svima 2021. godinu i zaželjela sve najbolje, a objavila je i nekoliko fotografija na svom Instagram profilu koje su ponukale pratitelje na raspravu. Neki su zaključili kako je Brena "osvježila" lice jer izgleda vrlo mladoliko.

- Ta frizura ti baš dobro stoji, ali lice... malo si ispeglana - pisala joj je jedna pratiteljica, dok ju je druga upitala:

Lepa Brena jan 2021a

- Šta to radiš s licem? Ne nalikuješ si!

Na Instagramu je prati više od 400.000 ljudi i pjevačica s njima redovno komunicira.

Lepa Brena jan 2021a

(Doznajemo.com/24sata.hr)