Nedavno je održana prodajna izložba fotografija s foto natječaja «Sunčana strana Mostara», a sav prihod od prodanih fotografija i photobookova namijenjen je Udruzi za Down sindrom Mostar.

Službeni fotograf «Sunčane strane Mostara» Franjo Bošnjak izjavio je za medije da je iznenađen i zadovoljan brojem pristiglih fotografija:

- Budući da se fotografirati moglo i telefonom bio sam ugodno iznenađen i brojem fotografija koje su pristigle, ali i njihovom tehničkom i umjetničkom kvalitetom,

Za prijavu je trebalo «uhvatiti» dva motiva - jedan je Mostar, a drugi sunčana strana tog grada, a svaka fotografija je trebala odisati optimizmom.

Jedna od fotografija koja je pristigla na spomenuti natječaj bila je i ona djevojke Darije Delić, članice Udruge za Down sindrom Mostar.

Darija Delić Down Mostar fotografije 1

A da u Gradu na Neretvi ima predivnih ljudi koji su primijetili veliki talent za fotografiranje Delićeve (čija je fotografija bila izabrana za izložbu fotografija foto natječaja «Sunčana strana Mostara») pokazala nam je posebna i svima drage osoba Agnesa Topuz, nezavisni senior direktor jedne kozmetičke kompanije.

Njoj se najviše svidjela upravo fotografija djevojke Darije Delić, i posebno je nagradila Dariju utješnom nagradom za fotografiju koja se svidjela mnogima.

Darija Delić Down Mostar fotografije 1

Foto: G-đa Agnesa Topuz sa presretnom djevojkom Darijom Delić, članicom Udruge za Down sindrom Mostar, za njen poseban talent i ljubav prema fotografiranju mnogima najbolju fotografiju koju je posebno izabrala, izdvojila i nagradila utješnom zasluženom nagradom