Zbog sumnje da su imali se*s sa trinaestogodišnjakinjom iz Doboja policija je uhapsila trojicu mladih Zavidovićana, a isto, po svemu sudeći, čeka i njihovog sugrađanina koji je trenutno u inostranstvu.

Sve ih terete za obljubu nad djevojčicom, a kako banjalučke "Nezavisne novine" nezvanično doznaju, to se dogodilo u ljeto prošle godine, i to tokom crkvenog zbora u dobojskom selu Kožuhe.

Takođe se nezvanično doznaje da su osumnjičeni na zboru radili na ringišpilu, i to na poslovima kao što je prodaja karata.

- Slučaj je otkriven nakon što je djevojčica posumnjala da je trudna, te se povjerila u školi koju pohađa. Ispostavilo se da nije u drugom stanju, a pokrenuta je i opsežna istraga, navode Dobojlije upućene u ovaj slučaj.

S ciljem zaštite interesa djevojčice ne objavljujemo više detalja, a iz istog razloga se čuva i puni identitet osumnjičene četvorke.

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj policajci su podnijeli izvještaj protiv E.T. (23), M.M. (20), A.H. (24), i I.B. (23), svi iz Zavidovića, koje terete za obljubu nad djevojčicom.

- Za njih se sumnja da su se u večernjim časovima prehodno međusobno dogovorili, a potom  imali se*s sa maloljetnicom, pri tome znajući da je ona dijete i da nema 14 godina, navedeno je iz policije.

Kako se dodaje u policijskom saopštenju, E.T., M.M. i A.H. preuzeti su od Policijske stanice Zavidovići, nakon što su uhapšeni prekjuče, dok je I.B. na privremenom radu u inostanstvu.

- E.T., M.M. i A.H. su uz izvještaj predani Okružnom javnom tužilaštvu Doboj, potvrđeno je iz PU Doboj.

POVEZANO
Novi Pazar silovanje sep 2016 - ilustracijaDETALJI OBLJUBE CURICE (14) U ZAVIDOVIĆIMA: Četiri mladića, od kojih jedan iz dijaspore OSUMNJIČENI

SLIČAN SLUČAJ U BANJALUCI. Dok dobojski tužioci rade na ovom slučaju, sličnim, alarmantnim predmetom bavilo se i Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, a koje je predložilo pritvor za dvadesetdvogodišnjaka iz okoline Banjaluke, osumnjičenog za identično krivično djelo.

Da mu se odredi pritvor, predloženo je Osnovnom sudu u Banjaluci, koji je taj prijedlog uvažio, te osumnjičenog poslao iza brave.

Tog mladića, naime, terete da je od januara prošle do kraja marta ove godine imao više se*sualnih odnosa sa djevojčicom mlađom od 14 godina!

Objavljeno je da je on osumnjičen i da je djevojčicu čak doveo svojoj kući i namjeravao da živi s njom.

POVEZANO
Zgrada u ulici Braće Ribar pronalazak Enise M.EVO KAKO JE POLICIJA otkrila u kojem je stanu curica Enisa (12) i ŠTA S NJOM TAMO RADE!

(Doznajemo.com/Nezavisne novine)