Legendarni 70-godišnji pjevač Oliver Dragojević prisiljen je zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio. Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti.

Koncerti pod nazivom "OLIVERovih 70" uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16.12. u splitskoj Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja.

- Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte -  naveli su iz Oliverovog tima.

Instrukcije za povrat novca za kupljene ulaznice:

Povrat novca kupcima za kupljene ulaznice je od srijede, 13.12.2017. godine.
Kupci povrat sredstava mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice, a ako su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, povrat tebaju dobiti automatski na terećenu karticu te se nije potrebno javljati Eventimu. Kupci koji su kupili ulaznice na blagajni Spaladium Arene u Splitu ili  uplatom na Eventimov bankovni račun trebaju dobiti povrat novaca na svoj bankovni račun broj kojeg trebaju javiti e-mailom na [email protected] zajedno s naznakom broja narudžbe. Zbog velikog broja prodanih ulaznica cjelokopni povrat ulaznica može biti u nešto dužem periodu nego obično te organizatori mole cijenjene kupce za razumijevanje.