Prijedorska policija potvrdila je jutros da je u rijeci Uni pronađeno beživotno žensko tijelo za koje je identifikacijom utvrđeno da se radi o maloljetnom licu nestalom 05.03. ove godine nakon pada u rijeku Sanu.

Povezani sadržaj:

POVEZANO
Potraga rijeka PrijedorSVE MANJE NADE DA JE DJEVOJKA (17) ŽIVA: Njeni prijatelji samo su vriskali i gledali nakon pada!

- Policijskoj stanici Kozarska Dubica, dana 22.03.2017.godine oko 18.30 časova prijavljeno je da je u mjestu Donja Gradina opština Kozarska Dubica u rijeci Uni pronađeno beživotno žensko tijelo. Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a identifikacijom tijela utvrđeno je da se radi o maloljetnom licu koje je 5. marta 2017.godine upalo u rijeku Sanu u Prijedoru – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka CJB Prijedor.

Podsjećamo, maloljetna djevojka (17) D.Dž. upala je u rijeku Sanu sa splava kod gradskog mosta te joj se od tada gubi svaki trag.

Iz prijedorske policije ranije je navedeno da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela i da je djevojka nesretnim slučajem pala u rijeku.

Proteklih 17 dana za nestalom Prijedorčankom tragali su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor, njihove kolege iz Novog Grada i Kozarske Dubice, policijski službenici CJB Prijedor, pripadnici Republičke uprave civilne zaštite kao i jedinica uz Slovenije sa specijalno obučenim psima za potragu na vodi i pod vodom.

(Doznajemo.com/prijedordanas.com)