Ja sam očajna i ne znam šta da radim!

Ovo, pod uslovom anonimnosti, piše jedna mlada žena iz ruralnih predjela Srbije, koja je počinila težak grijeh... Na popularnoj forumskoj stranici podijelila je ono šta se dogodilo.

POVEZANO
Žrtva silovanja ilustracija STRAVIČNOSILOVAO JE PRVO SVEKAR, A ONDA I BRAT OD MUŽA: Šok je uslijedio kad se rodilo DIJETE!

- Naišla sam na problem za koji sam mislila da me nikad u životu neće zadesiti. Mlada sam se udala. Ja sam imala 18, a on 21 godinu. Živim na selu sa mužem, djetetom, svekrom i svekrvom. Ja i muž se dobro slažemo. On je dobar, vrijedan, i prostodušan čovjek...

Problem je njegov otac. Sve ono što je karakteristično za mog muža (suptilnost, pasivnost...) kod svekra je obratno. On ima 45 godina. Što bi se reklo, u punoj je snazi i poznat je po selu kao švaler. Svekrva mi je tiha i nenametljiva žena. Ona sve zna, ali trpi.

POVEZANO
Selo - lijepo liceČUDAN SEK*UALNI OBIČAJ U SELIMA KOD NAS: Kada sin oženi djevojku, nju u krevetu prvo…

- Prije oko godinu dana svekar je počeo da mi se nabacuje. Prvo sam mislila da umišljam, a on je postajao sve otvoreniji i drskiji. Pomisao na to bila mi je strašna. Ipak, on nije posustajao i njegovi napadi su bili sve učestaliji. Vremenom sam počela da popuštam iako sam znala da to nije normalno. Prije mjesec dana desilo se TO... I sada ne znam kako da se ponašam. Muža u oči ne mogu da pogledam.

Od svekra bježim, ali on je tek sad navalio. Ja znam da je to greška ali ja nisam mogla da se oduprem i sada jedini razlog što ga odbijam je što je otac mog muža, a deda mog sina. Moje pitanje je kako da se s ovim izborim? Da li priznati mužu ili se prepustiti svekru ili ...

POVEZANO
ISPOVIJEST žena svekar selo"SELO SVAŠTA PRIČA NAKON ŠTO SE PROČULO..." Udala se za svekra, nakon razvoda sa mužem!?