Policiji u Cazinu u ponedjeljak je prijavljen neobičan slučaj nasilničnog ponašanja u kojem su glavni akteri bili mlađa žena, koju su istukli njen nevjenčani suprug, te ljubavnik.

Nezvanično, 31-godišnja žena P.A. sa nevjenčanim suprugom B.A. (26) ima dvoje male djece, a afera sa od nje 8 godina mlađim ljubavnikom P.Š. počela je ne baš tako davno.

– Kada je njen suprug, s kojim živi u istom stanu posumnjao da se nešto dešava, lako je došao do tog momka. Priča se da je on u njenom mobilnom telefonu našao poruke koje su upućivale na to da možda ima ljubavnika i da afera traje oko godinu dana – ispričali su EuroBlicu mještani Cazina sa kojima su reporteri razgovarali.

Navodno je njen suprug, želeći da raspravi stvari s mladićem, pozvao njegov broj, predstavio se i rekao ko je, te tražio da se sastanu i popričaju o svemu.

U ponedjeljak je P.Š. došao do zgrade u kojem živi par. Mladi ljubavnik po svemu sudeći nije znao da P.A. ima muža, pa se i sastao sa njim kako bi mu to objasnio i potvrdio da je i on prevaren.

Ispred ga je sačekao B.A. počeli su da razgovaraju, svađaju se, a onda su shvatili u jednom momentu da su obojica nasamareni.

– Poprilično se dobro čulo šta su pričali. Jedan drugog su optuživali, a kada se ona umiješala u njihovi svađu, tada je sve postalo gore. Prvo su njoj izgovorili neke ne baš lijepe riječi, a onda su je odgurnuli. Navodno su joj udarili i po šamar obojica, ljuti što ih je obojicu nasamarila – tvrdi mještanka Cazina.

Očevici pričaju da se situacija smirila do dolaska policije i da nijedan od njih nije negirao šta se dogodilo.

Povrijeđenoj ženi pružena je pomoć u Domu zdravlja u Cazinu. Osim stresa, nije pretrpela ozbiljnije fizičke povrede.

Njenog nevjenčanog supruga, te mladića sa kojim je bila u vezi vjerovatno očekuje policijski izvještaj zbog nasilničkog ponašanja.

POVEZANO
Hitna nosilaDRAMA U PRNJAVORU: Tokom odnosa u automobilu uz rijeku Ukrinu, žena gledala kako umire R.S.