Kako piše „Alo!“, poznata srpska pjevačica Radmila Rada Manojlović je bila učesnik saobraćajne nezgode u Travniku, kada ju je drugi vozač udario otpozadi.

- Rada je imala zakazan nastup u Travniku i stigla je mnogo prije vremena. Ona ima mnogo prijatelja u Bosni, pa je slobodne trenutke iskoristila da se vidi sa svima njima. Zato je i pozajmila auto od jednog prijatelja, da bi lakše mogla da se kreće po gradu.

Sudar se dogodio dok je Rada čekala zeleno svjetlo.

- Rada je stajala u svojoj traci i čekala da se semafor otvori. U sljedećem trenutku se čulo "tup", auto je poskočio tako jako da se aktivirao vazdušni jastuk.

Rada prvo nije mogla da shvati šta se dešava, a kada je malo došla k sebi, izašla je iz auta i imala je šta da vidi. Ulubljen gepek i oštećen zadnji trap.

Situaciju je začinio mladić koji ju je udario, jer kada je vidio koga je udario, ostao je bez teksta. Naravno, dogovorili su se da on pokrije svu štetu, Rada je izašla bez povrede, a dečko koji je skrivio nezgodu na kraju je čak i zamolio Radu za sliku - tvrdi Radin prijatelj.

Rada se inače za volanom sjajno snalazi. Između ostalog, Rada odlično vozi i traktor, što je javnost imala priliku i da vidi.