Jedna 35-godišnja žena optužila je Manuela Ruzia, vatrogasca i instruktora borilačkih vještina iz Winnipega (Manitoba, Kanada) za se*sualni napad. Na sudskom saslušanju u petak tvrdila je da su je on napao, držao zaključanu u sobi satima i prisilio da ima odnos s trojicom njegovih prijatelja!

Dok je koračala prema poziciji za svjedoke u sudnici, ova žena, inače bivša Ruizova djevojka, uputila je nekoliko kratkih pogleda prema barijeri koja je postavljena da ga ne bi mogla vidjeti tokom suđenja.

Puni identitet žrtve nije objavljen u cilju njene zaštite.

POVEZANO
Brisbane silovanjeUPOZNALA GA NA INTERNETU: Hvalio joj se veličinom svog «ponosa», a onda kad su došli blizu crkve...

Ruiz je optužen po devet osnova, uključujući se*sualni napad, nezakonito zatočenje i prisiljavanje na intimni odnos s trećom osobom.

Ostale optužbe odnose se na još jednu ženu, koja je također svjedočila.

35-godišnjakinja koja je svjedočila u petak izjavile je da je napad počeo jednog dana u dvorani za vježbanje borilačkih sportova u ulici Sherbrook. Ruiz je navodno doveo trojicu momaka, svojih prijatelja i zatim napustio prostoriju.

POVEZANO
Srbija šuma policija autoSTRAVIČNO: Pod temperaturom, možda i sa koronom, pokušao da si*uje komšinicu u njenoj kući!

- Rekao mi je: «Uradit ćeš to ako me voliš», i ja sam to učinila. Nisam željela, ali sam učinila, jer sam bila uplašena – svjedočila je žena kroz suze.

Na pitanje pravnog zastupnika Ruzia, zašto je u prvoj izjavi policiji tvrdila da je bio samo jedan muškarac, a ne trojica, ona je izjavila da ju je bilo sramota da keže da ih je bilo toliko.

Navodno joj je Ruiz nakon svega dao 80 kanadskih dolara.

POVEZANO
Sud tas čekićAMERIČKI SUDIJA TRAJNO SUSPENDOVAN ZBOG PITANJA: «Da li si stisnula noge kad te je krenuo si*ovati?»

- Osjećala sam se tako jeftino...

Ipak, u njenoj izjavi ima dosta kontroverzi, jer je u preliminarnom saslušanju tvrdila i da je među onima s kojima je imala odnos bio i Ruizov brat, a na takvu, neistinitu izjavu, navodno ju je nagovorila u međuvremenu preminula sestra – koja je, opet navodno, bila žrtva osumnjičenikovog brata.

Također, žena je priznala da još od svojih tinejdžerskih dana ima problema s drogom, a njena veza s Ruizom bila je dugogodišnja i burna.

POVEZANO
Brvnara snijeg Aljaska - silovanjeSELOVIĆ JE ŽESTOKO SILOVAO U BRVNARI PO CIJELI DAN I NOĆ? Ona se bojala se da izađe zbog MEDVJEDA!

(Doznajemo.com/A.N.)