Policija je lišila slobode Zorana P. (23) zbog sumnje da je čak dvije godine silovao sestru Tamaru P. (14) u porodičnoj kući u selu Duboka kod Kučeva (Srbija), mjestu sa nešto više od 1.000 stanovnika. Za cijeli slučaj doznalo se nakon što je djevojčica dovedena u bolnicu i požalila se da već duže vrijeme trpi se*sualno zlostavljanje.

- Tog dana maloljetnica je dovezena na pregled, gdje je ustanovljeno da duži vremenski period ima psihičkih problema. Djevojčica se ubrzo otvorila ljekarima i ispričala im da već dvije godine konstantno trpi se*sualno zlostavljanje. Kako je ispričala, njen rođeni brat je mjesecima unazad prisiljava na se*sualne odnose i do detalja ispričala šta je sve doživjela. Ljekari su ostali zabezeknuti kada su čuli šta je maloljetnica trpjela, navodi izvor beogradskog Kurira.

POVEZANO
Novi Pazar silovanje sep 2016 - ilustracijaDjevojka iz Novog Pazara tvrdi: "PETORICA SU ME SILOVALI, ne mogu ni da kažem šta su mi sve radili!"

- Kako je navela, plašila se da ispriča da ju je rođeni brat silovao jer nije znala da li će joj iko povjerovati. Takođe, plašila se i šta bi njen brat mogao da uradi ukoliko bi ga prijavila nekome. Zbog toga je dvije godine ćutala o svemu i potpuno se povukla u sebe, dodaje izvor i zaključuje:

- Policija je ubrzo upala u kuću osumnjičenog Zorana P. i stavila mu lisice na ruke. Osumnjičeni je na saslušanju u policijskoj stanici priznao sve.

POVEZANO
Colleen StanJEZIVO SVJEDOČENJE: "Oteo me je bračni par, svaki dan su me silovali punih 7 godina!"

Osumnjičeni Zoran P. ubrzo nakon prijave ovog slučaja saslušan je i u nadležnom tužilaštvu i njemu je određen pritvor do 30 dana. Takođe, ubrzo nakon prijave slučaja o cijelom slučaju obaviješten je i Centar za socijalni rad. Naime, ljekari su odmah nakon završetka razgovora alarmirali policiju i prijavili cijeli slučaj.

Tokom istrage trebaju biti utvrđene sve okolnosti ovog zločina, piše Kurir.

POVEZANO
Biljana Čavić žrtva silovanjaGospođa Biljana: "SILOVALI SU ME MUŽ, KUM I NJIHOV DRUGAR, a sve pred sinčićem (9)"