Sinoć oko 20 sati, u Biogradu, predio Jankolovica, na Državnoj cesti 503,  došlo je do nesreće u kojoj su  dvije osobe smrtno stradale. U 23 sata zadarska policija obratila se javnosti sa informacijama o ovoj tragediji:

- Danas, oko 20.00 sati u Biogradu, predio Jankolovica na državnoj cesti 503, došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Policijski službenici Policijske postaje Biograd obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo na način da se 36-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka, kretao iz smjera Biograda prema Benkovcu. Ulaskom u zavoj, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika uslijed čega je  izgubio nadzor nad upravljačem, sletio van kolnika gdje vozilom udara u stablo.

UDAR U STABLO. U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali vozač i putnica u vozilu, 39-godišnja hrvatska državljanka. Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Kako javlja Zadarski, navodno je do nesreće došlo tako što se vozač M.B. kretao cestom D-503 iz smjera Biograda prema Benkovcu, te je u zavoju došlo do slijetanja vozila i udara u stablo. Njegova smrt je konstatirana u 20:19 sati od strane Hitne pomoći Biograd. Suvozačica Ž.P. (39) preminula je u 20:43 sata.

OPASNO MJESTO. Inače, na ovoj dionici čak je 7 ljudi poginulo u zadnjih 6 godina u saobraćajnim nesrećama. Vozače koji ne poznaju prometnicu "prevari" ravni dio ceste na kojem nepropisno pretječu ili ubrzaju, što je najčešće bio uzrok teških prometnih nesreća na samom ulazu u Biograd. 24sata podsječaju na te nesreće:

- Prije šest godina na tom su predjelu život izgubila dva mladića stara 21 i 27 godina na motociklu nakon što je na njih naletjela vozačica kombija koja je nepropisno pretjecala. Na ravnom dijelu ceste počela je pretjecati autobus, pa je odmah po izlasku na lijevi prometni trak prednjim lijevim dijelom kombi vozila zahvatila motocikl koji se iz suprotnog pravca pravilno kretalo svojom desnom stranom.

U šestom mjesecu 2015., isto u Jankolovici, poginuli su supružnici u BMW-u. Vozač je tada izgubio kontrolu nad automobilom prilikom pretjecanja motokultivatora, sletio s ceste i automobilom se zabio u bor.

U drugom mjesecu prošle godine na sličan način poginuo je i vozač (58) Opela. Također je sletio s ceste i udario u bor. U devetom mjesecu prošle godine je pak motociklist zadobio teške tjelesne ozljede nakon što je prešao u suprotni trak i udario u drugi automobil, a u petom mjesecu ove godine na isti način je teške ozljede zadobio i vozač skutera.