Mali grad pored Tuzle u BiH, potresla je strašna vijest! Svi su u šoku...

Sve se događalo u srijedu poslijepodne u dvorištu obdaništa Poletarac u Lukavcu, gdje su vrlo brzo nakon dojave stigli pripadnici policije i hitne pomoći, ali dječaku nisu mogli pomoći. 12-godišnji dječak Ajdin Ćosić se, kako nezvanično doznajemo, srušio na jednoj trampolini i preminuo.

Poletarac Lukavac

Dječak Ajdin Ćosić (Foto: Social)

- U dvorištu lukavačkog obdaništa "Poletarac", u srijedu oko 18 sati pod još nerazjašnjenim okolnostima preminuo je 12-godišnji dječak. Pripadnici policije i hitne pomoći su brzo stigli na lice mjesta, ali dječaku, nisu mogli pomoći. Kako nezvanično doznajemo dječak je preminuo usred igre na jednoj tramplini, a uzrok je infarkt, piše SodaLIVE.

- U PS Lukavac jučer oko 18 sati prijavljeno je da je u Dom zdravlja Lukavac dovezeno beživotno tijelo dječaka od 12 godina, a smrt dječaka nastupila je  dvorištu lukavačkog obdaništa "Poletarac". Policija je postupila po prijavi, te poduzela sve mjere po uputstvu kantonalnog tužioca. Nakon izvršenog pregleda u Domu zdravlja Lukavac utvrđeno je da na dječaku nema vidljivih povreda. Nakon što su izvršeni svi pregledi i ispitane sve okolnosti ovog slučaja kantonalni tužioc je ustanovio da nema elemenata krivičnog djela, te iz Tužilaštva TK nije naređena obdukcija - navode iz policije.

Tijelo dječaka je predano porodici, koja je inače sa Modraca, a, nezvanično, tijelo mališana je preuzeo otac Suad.