U Bjelovaru se u ponedjeljak navečer dogodio težak zločin. Kako se doznaje, otac je ubio vlastitog sina!

Prema prvim informacijama, u ponedjeljak negdje iza 17 sati, u Bjelovaru (Hrvatska) je ubijen vozač kola hitne pomoći Sanjin Vujčić (40) lokalnog Zavoda za hitnu medicinu. Njega je, kako navode izvori s lica mjesta, ubio otac Radovan Vujčić (61) čime je "završena" višegodišnja drama između oca i sina.

Da je ubijen jedan od njegovih zaposlenika potvrdio je za bjelovar.live Stjepan Matoš, prvi čovjek županijskog Zavoda za hitnu medicinu.

- Sanjin je bio na višemjesečnom bolovanju nakon posljednjeg incidenta koji je imao s ocem. Nešto iza 18 sati neugodno me iznenadila vijest o njegovoj smrti, ali s detaljima nisam upoznat, izjavio je Matoš.

Sanjin Vujčić ubojstvo Bjelovar

Uviđaj  na mjestu tragedije, u Ulici Josipa Pupačića 24

Kako neslužbeno doznaje bjelovar.live, sin se u ponedjeljak poslijepodne dovezao pred očevu kuću kako bi vidio svoje dijete. Vujčić je bio rastavljen, a dijete je navodno s njegovom bivšom suprugom stanovalo kod dede. Navodno je 40-godišnjak imao zabranu prilaska kući.

Sin se pojavio u očevoj kući, iako je imao zabranu pristupa. Došlo je do žestokog sukoba, a nakon toga i do ubistva vatrenim oružjem.

Njihov sukob je kulminirao prije nekoliko mjeseci, kad je sin pretukao oca u blizini stadiona gdje je ovaj bio redar na utakmici koju je igrao trećeligaš Bjelovar. Tada je otac odvezen za Zagreb, jer je nakon sukoba sa sinom dobio srčani udar.

Sanjin Vujčić ubojstvo Bjelovar

Gradom kruže priče kako su se jedan drugog odrekli te da su se `prepucavali i na društvenim mrežama`. Sin je nakon incidenta jesenas na utakmici policiji dao iskaz. Otac i sin jedan protiv drugog tad su podnijeli kaznenu prijavu.

Sanjin Vujčić ubojstvo Bjelovar

Istražuju se okolnosti koje su dovele do nezapamćene tragedije na širem bjelovarskom području

Sanjin Vujčić ubojstvo Bjelovar

(Doznajemo.com/Foto: PIXSELL)