Muškarac (46) pronađen je mrtav u četvrtak oko 16.30 sati u kući u Goli kod Koprivnice, mjestu u Hrvatskoj blizu granice s Mađarskom. Ubijen je Dejan Slivar (46), otac troje malodobne djece čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina od raka.

Strašan se zločin dogodio pred očima dvoje troje male djece! Kako su ispričali susjedi, sumnja se kako je Slivara usmrtila njegova nevjenčana supruga Slađana (27). Navodno je zaključala ulazna vrata i potom partnera zaklala nožem. Djeca su sve prestravljeno gledala. Treće Slivarovo dijete bilo je van kuće i čini se kako je upravo ono pozvalo hitnu i policiju. Motiv zločina je, prema pisanju medija, navodno patološka ljubomora!?

Žena policiju nije htjela pustiti u kuću, pa su nasilno ušli. Prizor koji su tamo zatekli bio je iz najgore noćne more. Čovjek u lokvi krvi, djeca u strašnom šoku.

Goli ubojstvo 15/02/2018 0

- Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom ženom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva, te je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu - navode iz policije.

Doznaje se kako je 27-godišnjakinja kuhinjskim nožem zadala ubodne rane u prsa nevjenčanom suprugu Silvaru, od kojih je na licu mjesta preminuo.

Krvavom zločinu svjedočila su maloljetna djeca, dvoje njegove i jedno njeno, dok je najstarija kćerka trčala po pomoć. I osumnjičena je lakše povrijeđena.

Goli ubojstvo 15/02/2018 0

OSUMNJIČENA U VISOKOJ TRUDNOĆI. Mještani Gole navode da je Dejan sa Slađanom bio u vezi. No posvađali su se i ona je otišla, a nedavno se vratila s vlastitim djetetom i u visokoj trudnoći.

Susjed Franjo Rac izjavio je za ePodravinu da su čuli vriskove.

– Baš sam došao iz Bjelovara kada se to dogodilo pa nisam ništa čuo, ali moj sin je čuo galamu i vrisku u dvorištu. Mislio je da nije ništa strašno pa nije reagirao, nije imao pojma da se događa nešto tako strašno – tvrdi Franjo Rac. Dodao je kako je ovo još jedna tragedija za familiju ubijenog, jer su djeca sada bez oba roditelja. Majka im je, naime, prije pet godina preminula od kancera.

Goli ubojstvo 15/02/2018 0

46-godišnjak je preminuo na licu mjesta

Goli ubojstvo 15/02/2018 0

– Ona je bila otišla od njega, nije je bilo neko vrijeme. Otišao je po nju i ponovno je doveo, i kroz to kratko vrijeme dogodio se ovaj tragičan slučaj. Ona je inače iz Rijeke, znaju se dulje od dvije godine. Uvijek je bila šutljiva, nije puno komentirala, nije se puno družila. Vjerojatno su se i svađali, iako u zadnje vrijeme nije bila tu. Nije normalna osoba, to je sigurno, da je normalna ne bi do ovoga došlo. Ona je psihički bolesnik... – potresen je gospodin Franjo Rac i dodaje:

- Jadna djeca, ostala su najprije bez majke, preminula je od raka i bila je jako dobra osoba. Sada su i bez oca. Jako žalosno. Svi smo jako uznemireni, to se u Goli ne događa.

Goli ubojstvo 15/02/2018 0