Nešto prije 19 sati u Tribunju je lišen slobode 19-godišnji Tin Šunjerga osumnjičen da je vatrenim oružjem ubio svoje roditelje – majku čije je mrtvo tijelo poslijepodne pronađeno u automobilu i oca, 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je danas ujuro mrtav pronađen u kući u Čistoj Velikoj.

Iz policije je potvrđeno da se osumnjičeni trenutno nalazi u šibenskoj policiji, a kasnije treba biti predan pritvorskom nadzorniku.

Mladić je prilikom lišavanja slobode pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhvatili, a on u pucnjavi nije ranjen, navod u policiji.

Sin ubijenog policajca i njegove supruge lišen je slobode nakon što je oko 16.20 sati u vozilu pronađeno mrtvo tijelo njegove majke, a policija je javila da tragaju za crnim Mercedesom šibenskih registracija kojeg dovode u vezu sa smrću 45-godišnjeg pripadnika Specijalne policije Split.

"Čuo sam da je on ubio roditelje još jučer nakon čega je cijelu noć pio po vodičkim kafićima, a onda se danas pojavio u Tribunju gdje ima rodbinu te je cijeli dan kružio Mercedesom. U jednom trenutku večeras došla je policija ovdje u centru mjesta te je izvučen iz vozila. Čini se da je policija pucala u zrak radi upozorenja, a onda je u jednom trenutku osumnjičeni sjedio na podu pokraj svog auta, a nad njim su bila tri policajca koja su prema njemu uperila duge cijevi i tada je konačno uhvaćen", ispričao je za šibenik.in mještanin Tribunja.