Pomahnitali doktor Zoran Kamatović, star 48 godina, osumnjičen je da je ubio svoje roditelje lovačkom puškom, najprije oca Ljubodraga (77) sa kojim se posvađao, a potom i majku, Gordanu (66) koja se umiješala u svađu.

Dvostruko ubistvo dogodilo se rano jutros u naselju Doka, u Sremskim Karlovcima (Vojvodina, Srbija), a tijela u lokvi krvi pronašao je komšija.

U vikendici u naselju Doka u Sremskim Karlovcima u Srbiji dogodilo se dvostruko ubistvo

Muškarac Z.K. (1972), osumnjičen je da je ubio svoje roditelje lovačkom puškom, najprije oca Lj.K. (1943) sa kojim se posvađao, a potom i majku, G.K. (1954) koja se umiješala u svađu.

Dvostruko ubistvo dogodilo se oko osam sati u naselju Doka, u Sremskim Karlovcima, a tijela je pronašao komšija.

Policija je osumnjičenog pronašla u stanu, kod željezničke stanice u Sremskim Karlovcima.

POVEZANO
Doktor Zoran ubistvo roditelja u vikendiciDOKTOR ZORAN U POLICIJI PRIZNAO: "UBIO SAM OCA I MAJKU jer nisu htjeli da prodaju vikendicu"

MUP je potvrdio da je ubistvo rasvijetljeno i da će osumnjičenom biti određeno zadržavanje do 48 sati i da će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Prema informacijama Tanjuga, osumnjičeni je ljekar, koji je radio u jednoj ambulanti u Novom Sadu, a prema nezvaničnim informacijama, prošle godine je dobio otkaz.

Zoran doktor ubistvo u vikendici 1

(Doznajemo.com)