Preokret se dogodio u priči koja se našla na stranicama mnogih svjetskih medija. Djevojci su superljepkom bili zalijepljeni intimni dijelovi, međutim, policija je otkrila šokantnu istinu!

Sve je počela nakon što je žena po imenu Vanessa Gesto iz Madrida optužila svog bivšeg momka za zločin koji dečko Ivan Rico nije počinio!

U ovom bizarnom slučaju, Vanessa je optužila Ivana da ju je oteo i ostavio polugolu. Čak je tvrdila da je na njene najintimnije dijelove iscijedio suprljepak, a sve se navodno dogodilo u mjestu Bemimbre.

KAMERA U DUĆANU. Ipak, snimci nadzorne kamere pokazali su da optužbe jednostavno nisu bile istinite!

Jedna takva kamera, postavljena u obližnjem supermarketu, pokazala je da da je sama Gesto kupovala stvari koje su korištene u navodnom zločinu – superljepak, te noževe i rukavice.

POVEZANO
Policija ćirilica Srbija 2Elizabeta iz Malče je IZMISLILA SILOVANJE Nije znala kako da svom mužu opravda modrice od ljubevnika

MAJKA PLAKALA. Policija je i produbila istragu. U području nije pronađeno crno auto iz navodne otmice, a tuda je samo prošao smetljarski kamion. Svjedočio je i Ivanov brat koji mu je dao alibi, potvrdivši da je spavao u vrijeme navodnog incidenta, a majka tog mladića danima je plakala nakon što je njen sin bio pritvoren.

Ivan je pušten iz zatvora, ali se «iza rešetaka» našla Vanessa. Osuđena je na zatvorsku kaznu i još treba platiti 25.000 eura odštete Ricu, nakon što je svoju presudu donio sud u provinciji Leon.

POVEZANO
Malča tabla"Onaj moj muž NIJE IMAO para da me vodi na proslavu pravoslavne Nove godine, ZATO SAM GA PREVARILA!"