Policija iz BiH je u proteklom periodu dobila ovu veoma neobičnu dojavu. Kompletnu priču i zapisnik je napravio inspektor M.G., koji je - pod uslovom da se ne otkriva njegovo puno ime i prezime, kao i tačna lokacija gdje radi - novinarima otkrio šta mu je djevojka izjavila, odnosno prijavila, piše beogradski Telegraf.

Naime, neimenovana djevojka imala je odnos prije nekoliko godina sa svojim partnerom, kada ju je nešto pecnulo u predjelu genitalija. U tom trenutku ona nije pridavala veliku važnost tom neprijatnom osjećaju. Ali je nakon nekoliko godina pomislila da joj se u tijelu nalazi – ni, manje ni više nego mikročip, mada to još niko nije dokazao.

Inspektor je takođe bio zbunjen kada je uzimao podatke od devojke. Moglo bi se reći da je "ostao bez teksta".

"Ova gospođa je rekla da ništa nije osjetila, samo ju je nešto pecnulo. Čip se sada navodno nalazi negdje kod srca, a putem njega, ljubavnik je snimao njihove odnose i navodno kačio na Internet", objasnio je njene sumnje.

Inače, razgovor je obavljen u prostorijama PU, a obavijesni razgovor s izvjesnom ženom završio je nakon što je inspektor sačinio službenu zabilješku o ovoj nevjerovatnoj priči.

Izvjesna gospođa u razgovoru je tvrdila da joj je prije nekoliko godina ljubavnik bez njenog znanja i odobrenja ugurao čip u donji dio tijela u predjelu genitalija.

– To ona nije vidjela, ali je jednom osjetila kao da ju je nešto pecnulo kada je bila s njim. Čip se sada navodno nalazi negdje oko srca. Po njenim riječima ljubavnik je putem ovog čipa snimao njihove sek*ualne odnose i kako tvrdi napravio porno film koji ona nije nikad vidjela, ali misli da ga je snimao putem čipa i da ga je stavio na Internet. Međutim nije ga našla na Internetu, ali je dobila pristupnu šifru. Međutim, ni preko dobijene šifre nije mogla pristupiti navodnom filmu – stoji u zapisniku.

U zapisniku stoji da je policija uzela pristupnu šifru i pokušala naći navedene snimke.

– Šifrom koju je gospođa dala policijskim službenicima ovog Ureda nije se moglo pristupiti niti jednoj Internet adresi – navodi se dalje u službenom zapisniku.

Na kraju policija zaključuje da obavijesnim razgovorom nisu potvrđene informacije iz anonimne prijave zaprimljene putem krimolovaca.

Inače, gospođa je policiji ispričala da sumnja da je njen bivši ljubavnik ove čipove ugradio i drugim ženama, te da na daljinski upravljač može isključiti i uključiti ugrađene čipove.

Organ chip čip

(Doznajemo.com/NAP.ba)