Pjevač Darko Lazić (27), koji se deset dana nalazi u KBC Zemun pošto je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nesreću kada je njegov automobil sletio sa puta i prevrnuo se na krov, poslije operacije kada mu je odstranjena slezina, i dalje je na dijalizi.

- Darko je još na dijalizi. Nisam vidio još da nekome tako brzo počnu da otkazuju bubrezi poslije nesreće. Otkazivanje bubrega je nešto što se i očekuje u takvim situacijama, ali ovako brzo još nisam vidio, izjavio je jedan od ljekara u KBC Zemun.

Darkovi roditelji i danas su rano prije podne stigli u KBC Zemun, gdje su se prvi put zadržali u zgradi više od pola sata. Potom su još neko vrijeme ulazili i izlazili iz bolnice. Budući da je sezona virusa, doktori su veoma oprezni jer je zdravstveno stanje pjevača veoma osjetljivo.

Podsjetimo, ljekari su ranije Darka probudili iz vještačke kome u kojoj je do skoro bio, a pjevačevo zdravstveno stanje se pomalo popravlja.

- Darko je bolje, vrlo komunicira sa svima oko sebe, mislim na lekare, medicinske sestre i porodicu. Čuo sam kada mu je medicinska sestra nameštala krevet, pitala ga je "Možeš li?", misleći na to da pomeri ruku i on je odgovorio "Mogu". Na sva pitanja odgovara, ali lekari ne dozvoljavaju preveliku komunikaciju sa njim da se ne bi umarao i opterećivao - naveo je prekjuče izvor Telegrafa.

Podsjećamo, pjevač je nakon teške saobraćajne nezgode hitno primljen u KBC Zemun i danima je bio je u kritičnom stanju. Darko je imao operaciju nakon koje mu je izvađena slezina, a očekuje se i operacija kuka.

POVEZANO
Darko Lazić nesreća tamni paspartuKo je bogati biznismen Mirso koji PLAĆA LIJEČENJE Darku Laziću? Pjevača prebacuju u Švicarsku...