Zoran Kamatović (48) iz Sremskih Karlovaca u ponedjeljak je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Novom Sadu priznao da je minulog vikenda hicima iz lovačke puške usmrtio roditelje, majku Gordanu (66) i oca Ljubodraga (77).

Navodno, on je rekao da je prvo pucao u oca, a zatim u majku, kao i da je namjeravao da se nakon toga ubije. Ispričao je da je tog dana bio u vikendici kod roditelja i da je konzumirao alkohol.

Poslije saslušanja, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana. Doktoru je ova mjera izrečena da boravkom na slobodi ne bi mogao da utiče na svjedoke i zbog uznemirenja javnosti.

Krvavom zločinu u vikendici Kamatovića u sremskokarlovačkom naselju Doka, u kojoj su živjeli Ljubodrag i Gordana, prethodila je svađa između oca i sina. Od roditelja je tražio da prodaju vikendicu, nakon što su mu ustupili stan u naselju Braća Dejanović u Sremskim Karlovcima. Ljubodrag se tome protivio, a Zoran je, navodno bio uporan u tom zahtjevu.

U jednom trenutku, Zoran je dograbio Ljubodragovu lovačku pušku i pucao u oca. Kad se majka Gordana umiješala, i u nju je ispalio hitac, poslije čega je otišao u stan.

POVEZANO
Zoran doktor ubistvo u vikendici 1DETALJI ZLOČINA KOJI JE ŠOKIRAO REGIJU: Doktor Zoran ubio oca i majku iz lovačke puške