Navodno, zakazan je i datum svadbe, nakon što je kćerka jedinica lidera SDA Bakira Izetbegovića i Sebije Izetbegović krajem desetog mjeseca prošle godine rekla "da" svom partneru Adnanu Ceriću. Cerić je Izetbegovićku zaprosio na proslavi svog rođendana...

Podsjećamo, u poznatom sarajevskom restoranu, Adnan je kleknuo pred Jasminu, koju su savladale emocije te je kroz suze izgovorila pristanak.

POVEZANO
Izetbegovići u dvorani na skupuUNUKA ALIJE IZETBEGOVIĆA I KĆERKA BAKIRA I SEBIJE otkrila sa kojom je poznatom osobom u vezi! (FOTO)

Brak bi trebao biti ozvaničen krajem šestog mjeseca, a kao nezvanično mjesto proslave spominje se Hotel Europe u samom centru glavnog grada Bosne i Hercegovine, gdje su već upriličena neka celebrity vjenčanja.

Ono što je posebno zanimljivo je da bi vjenčanju mogao prisustovati i turski lider Recep Tayyip Erdogan sa suprugom Emine, jer su Sebija i Bakir Izetbegović, prije nešto manje od četiri godine, prisustvovali vjenčanju kćerke turskog predsjednika, Sumeyye Erdogan, koja se udala za Selcuka Bayraktara, sina turskog biznismena Ozdemira Bayraktara.

POVEZANO
Udaja Erdoganova kćerka 1FOTO: Udala se Erdoganova kćerka, vjenčanju prisustvovao i Bakir Izetbegović

Adnan Cerić, u gejming svijetu YouTubea poznatiji kao CeriX, jedan je od najuspješnijih bh. Jutjubera koji zarađuje novac igrajući igrice.

Njegov rad na YT-u prati blizu 300.000 osoba, dok na Instagramu ima više od 55.000 pratilaca. Njegove klipove pregledali su milioni osoba.

Adnan i Jasmina svoju dvogodišnju vezu već duže vremena ne kriju s obzirom da često objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, bilo da se radi o putovanjima, noćnim izlascima sa prijateljima ili drugim događajima, pisalo se u vrijeme objave zaruka.

POVEZANO
Bakir Sebija JasminaIzetbegovićeva kćerka OTKRIVA PRAVU ISTINU: Evo šta je tačno u priči da sam dobila dijete sa Srbinom