U posljednjih nekoliko decenija, srpska javnost je česta ostajala nijema pred čudnim partnerskim odnosima u kojima smo imali prilike da vidimo skoro sve, od velike razlike u godinama do toga da u bračnoj zajednici živi troje ljudi.

Tako i Radiša Jovanović, zemljoradnik i otac šestoro djece iz sela Trudelj, nalazi se na udaru mještana i rodbine već čitavu deceniju zbog toga što živi sa dvije žene. Međutim, izgleda kao da ni on, kao ni njegove dvije žene, ne vide ništa loše u tome da žive u bigamiji, pošto se trude da svima objasne kako je taj odnos njihova stvar i da ih ljudi puste na miru.

Ono što nam je ostala nepoznanica je činjenica da li su svjesni da bigamija u Srbiji podliježe zatvorskoj kazni, kao i da takav odnos može umnogome da šteti njihovoj djeci.

Sa druge strane, Radiša i njegove dvije žene, sa ponosom i osmijehom pričaju o svojoj čudnoj zajednici. Kako tvrdi, nije ga briga šta selo priča, kao i da su njegovo blago šestoro djece i dvije žene.

POVEZANO
Hidžab - ispovijestBOSANKA (36) SVE OTKRILA: Udala sam se za Arapa, njemu sam druga žena! Evo kako izgleda naš brak...

- Moje pravo blago su mojih šestoro dece i moje dve žene, a šta će ko da priča, to nas ne interesuje, ne zanima - izjavio je Radiša.

Na pitanje novinara kako se slažu, supruge su izjavile da  se odlično slažu, kao i da je ovakav oblik odnosa, moguć.

Radiša i dvije žene 0

Sa njima se, sa punim pravom ne slažu ni mještani sela, ni komšije, a sudeći po pričama mještana, čak i popovi zaobilaze njihovu kuću.

Ipak, Radiša i njegova porodica izgleda nemaju sluha za kritike koje su im pružene zbog porodične zajednice u kojoj žive.

Radiša i dvije žene 0

Oni koriste svaku priliku da pravdaju svoj izbor.

- Većina misli da nismo normalni, ali mi smo operisani od toga. Mi gledamo svoj posao - izjavio je Radiša na kraju intervjua za emisiju Nećete verovati koja se emituje u sklopu kanala "Glas zapadne Srbije".

POVEZANO
Selo - lijepo liceČUDAN SEK*UALNI OBIČAJ U SELIMA KOD NAS: Kada sin oženi djevojku, nju u krevetu prvo…