Srpski mediji pišu kako se karijera Severine Kojić već mjesecima polako raspada, a uz njeno ime sve se češće vežu poslovni skandali i propale svirke. Nakon što je prekinula saradnju s dugogodišnjim menadžerom i prijateljem Tomicom Petrovićem, ostali saradnici su je polako počeli napuštati. Krajem trećeg mjeseca pjevačica je zaposlila i svog supruga Igora Kojića, no i tome je došao kraj, tvrdi beogradski Kurir.

Po informacijama tog lista, ona je dala otkaz suprugu Igoru koji je posljednjih meseci bio njen menadžer i nedavno zaposlila novog. Navodno, u pitanju je Alen Ključe, koji organizuje koncerte i događaje po Hrvatskoj i regionu, a sa kojim je pjevačica na pojedinim projektima i ranije povremeno sarađivala.

Snajka Dragana Kojića Kebe se na ovaj korak odlučila jer nije bila zadovoljna kako njen muž obavlja posao poslije prekida njene saradnje sa Petrovićem.

- Severina je bila sigurna da niko bolje od njenog muža Igora neće voditi njenu karijeru. Doduše, to je najbolje radio njen bivši menadžer Tomica, ali kako su se razišli, pevačica jedva da ugovori neki nastup. Računi i troškovi se gomilaju, a posla nema dvooljno jer Igor nema dovoljno iskustva da bi vodio njenu karijeru. Uspeo je on da ugovori nekoliko nastupa, ali to je sve bilo slabo i nedovoljno za Severinine standarde i renome. Zato je nedavno odlučila da Igoru da otkaz i oslobodi ga te obaveze, te da zaposli profesionalnog menadžera kako bi se vratila na estradni kolosek, tvrdi "Kurirov" izvor navodno blizak pjevačici.

On tvrdi da Seve ipak nije potpuno zanemarila Igora, već mu je ostavila zaduženje da bude njen kamerman za društvene mreže:

- Sve muzičke zvezde poslednjih godina se reklamiraju na društvenim mrežama i zato je Severini važno da snimci koje kači budu vrhunski, a Igor se u tome do sada jako dobro pokazao.