Pjevačica Dragana Mirković poznata je kao osoba koja nema naviku da eksponira svoju porodicu, pa su ove fotografije pravo iznenađenje!

Naime, ekipa beogradskog Telegrafa juče je prisustvovala snimanju novogodišnjeg programa na televiziji “DM SAT”, gdje je domaćica Dragana ugostila desetine pjevača, svojih kolega, ali i prijatelja i – roditelje.

Zanimljivo je kako se Draganini roditelji prema pjevačici i dalje ophode kao da je mala, pa su je sve vrijeme grlili i ljubili.

U rijetkim intervjuima u kojima je govorila o mami i tati Dragana je iskreno rekla kako su bili očajni zbog njenih problema sa kukovima koje je imala kao dijete.

– Imala sam godinu dana kada su mi primijetili iščašene kukove. U ono vrijeme to je bio veliki problem. Bila sam pred operacijom s malim izgledima na uspjeh, takva djeca ostajala su s kraćom nogom. Roditelji su mi bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dijete koje neće moći lijepo da hoda. Naš stari kum joj je rekao: “Nemoj da plačeš, to dijete će biti nešto posebno”. Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom – prisjetila se Gaga.

Pogledajte kako izgledaju roditelji folk pjevačice!

Dragana Mirkovic roditelji 1

Dragana Mirkovic roditelji 1