Poznata TV voditeljka Danijela Gudović proteklih dana proživljava težak period, jer je prije nekoliko dana ostala u invalidskim kolicima.

Gudovićeva, koja je poznata po velikoj energiji i u svojim emisijama, često je učestvovala i u organizacijama brojnih humanitarnih koncerata za bolesnu djecu, i tako vraćala osmijeh na lice toj istoj djeci, ne dozvoljava sebi ni u ovako teškoj situaciji da poklekne.

- Imala sam užasne bolove šest sedmica. Magnentna rezoranca je pokazala teži oblik diskus hernije, ali posljednjih 15 dana ne mogu da hodam. Nisam pristala na operaciju, jer znam da je rizična. Predstoji mi banjsko liječenje i nadam se da će da me vrate na noge, pa mi potom predstoje nove kontrole – rekla je Danijela.

Ova voditeljka veliku podršku ima od svojih prijatelja i od poznatih ličnosti, sa kojima je sarađivala. Proteklih dana je posjećuju u bolnici.

- Dolaze mi i prijatelji sa estrade u posjetu. Bila mi je Izvorinka Milošević, Jovana Tipšin sa kojom sam dobra prijateljica, zatim Jelena Petković, članovi grupe "Neverne bebe", mladi pevač Željko Đmura i drugi – navela je voditeljka i dodala da im je svima zahvalna, jer su uticali na nju da joj se popravi raspoloženje dok je u bolnici.

Danijela Gudović 1

(Doznajemo.com/Pink.rs)